Bezobrazno pitanje novinara Federeru o Đokoviću baš u trenutku dok Novak sedi pored njega

Neimenovani novinar je iznenadio pitanjem čak i Švajcarca

  • 4

Najbolje rangirani teniseri ATP liste, Rafael Nadal i Novak Đoković, predvodnici su grupa na predstojećem Nitto ATP finalu, koje će se od 10. do 17. novembra odigrati u O2 areni u Londonu.

Osam najboljih tenisera i osam najboljih dublova iz minule sezone takmičiće se tokom osam dana turnira za trofej. Početak je Round Robin format u okviru kojeg su učesnici podeljeni u dve grupe.

Novak se nalazi u grupi „Bjorn Borg“ sa Federerom, Timom i Beretinijem. Jedno od pitanja novinara na konferenciji bilo je baš u vezi  Rodžera Federera i Novaka.

- Rodžere, poslednji put kada ste igrali protiv Novaka 80 odsto navijača je navijalo za vas. Da li očekujete istu podršku i ovoga puta -  bilo je pitanje za Federera, dok je Đoković sedeo pored njega.

Novak Đoković, Rodžer Federer, Vimbldon finale

Foto: AP/Tanjug

Neimenovani novinar mislio je na ovogodišnji duel u finalu Vimbldona kada je za Federera navijalo gotovo 90 odsto navijača na Centralnom terenu.

Verovatno je i Švajcarac bio malo zatečen pitanje, pa je usledio odgovor:

- Pa, i ne baš. Cenim podršku koju dobijam bilo gde da odem. Ne tražim podršku. Ako se desi – sjajno, a ako ne, razumem. Ono što volim kod teniske publike je što su veoma kulturni i istrajni u podršci

Mnogi su ovakvo pitanje novinara nazvali "neprofesionalnim", "uvredljivim" i "bezobraznim" jer je Novak sedeo odmah pored Rodžera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    9. novembar 2019 | 14:14

    Zasto bezobrazno ako Novak sedi pored njega, a nije ako ne sedi? Mislim da je pitanje na mestu zato sto treba da se zna sta Federer misli o Djokovicu dok ga gleda u oci , a sta dok Novak nije tu, cisto da bi se videlo da i nije bas toliko veliki covek i sportista.

  • Mile

    9. novembar 2019 | 13:14

    Dva najbolja tenisera Nolo i Rodzo, fali im samo Rafo.

  • eNL

    10. novembar 2019 | 09:37

    baš pravo pitanje za Federera kao da ga je nagovorio "neko" iz okoline Niša 🙃🙃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA