≫ 

Prvo mesto je nadohvat ruke i Rafi i meni: Novak analizirao šanse za osvajanje Završnog mastersa

Svakako da je Rafa u boljoj poziciji, ali posle trijumfa na Mastersu u Parizu dao sam sebi veliku šansu. U dobroj sam poziciji - smatra Đoković.

  • 11
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u nedelju od 15 sati duelom sa Beretinijem započinje borbu za trofej na Završnom mastersu u Londonu. 

Pred prvi meč na poslednjem turniru sezone ističe da ima šanse da godinu završi na prvom mestu.

- Prvo mesto na listi je nadohvat ruke kako Rafi tako i meni. Ovaj turnir će odlučiti ko će biti broj jedan na kraju ove sezone. Svakako da je Rafa u boljoj poziciji, ali posle trijumfa na Mastersu u Parizu dao sam sebi veliku šansu. U dobroj sam poziciji - smatra Đoković.

Novak je svestan da na scenu polako stupaju mladi igrači kao što je Beretini. Italijan je blistao na US Openu gde je stigao do polufinala.

- To je sjajna poruka za naš sport. Neizbežno je da će se smena dogoditi pre ili kasnije i da ćemo imati uspešnu mladu generaciju. Rodžer, Rafa i ja smo srećni što smo i dalje u toj grupi na vrhu, ali koliko će to trajati? Neće uvek biti tako - poručio je Đoković.

Mateo Beretini kaže da će meč sa Novakom, a kojim do sada nije igrao, biti veliko iskustvo za njega.

- Nikada nismo igrali. Biće sve novo za mene, atmosfera, finale, Novak. Biće to ogromno iskustvo, veliki momenat u mojoj karijeri. Ipak, kao što sam činio prethodnih godina, trudim se da nešto naučim. Daću sve od sebe, kao što sam i ranije. Svakako ću izaći na teren sa idejom da mogu da ga pobedim, ali videćemo šta će se dogoditi - izjavio je Beretini.

Video: Ovako izgleda kad Nole slavi titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    9. novembar 2019 | 21:41

    Nadal neće igrati u finalu. Kladim se u sve što imam. U polufinalu pobediće ga Federer. Živi bili pa videli.

  • Delija iz Kobilja

    10. novembar 2019 | 08:13

    To sokole to srbski sine tako je sampijonu nas. Ja znam kako svabo lomi kicmu na baustelu i kako se radi tamo zato ti da pobedis jel si si naj veci od sviju. Danas ovoga talijana a posle one dve svabe pacemo videti na koga se posle nameracis dali na ovoga dopinganog ili na malog ruskog svabu sto izdo zemlju ili na brata medvedeva a to nebi bilo dobro ali ako budes igro ko lane u parisu nema veze

  • Aca

    9. novembar 2019 | 21:48

    More bre mani se tenisa vise i ne brukaj se nego skupljaj papire i dokumentaciju da pod hitno predas za penziju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA