Povratak na Telegraf.rs
Info Biz
Tech Biz
Agro
Nekretnine
Novčanik
Preduzetništvo
Beograd na vodi
Biz održivost
CEO
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Markets
by TradingView
Tema: Ugostiteljstvo
Šta donosi povećanje minimalca u Nemačkoj: Mnoge kompanije najavljuju otkaze!
0
3
U novembru u Španiji 18.800 manje nezaposlenih: Najveći pad u poslednjih pet meseci, rast IT sektora
0
3
Velika promena u Nemačkoj od 1. januara: Podiže se minimalac, ali firme najavljuju poskupljenja i otkaze
0
10
Ugostitelji iz Hrvatske poručuju: "Nismo krivci za poskupljenja, OVO je razlog"
0
0
Firenca uvodi zabranu jela i pića na otvorenom: Restorani i kafići u 50 najpoznatijih ulica neće imati baštu
0
4
Ćevapi pod pritiskom: Inflacija u BiH ne štedi ni roštilj - da li će se zbog 4,6% prodavati na komad?
0
0
Pukla turistička sezona u Crnoj Gori, a cene bože sačuvaj - šta se ovo DEŠAVA?
1
53
Milionske povišice u Nemačkoj: Minimalac raste u dve faze, evo ko je na udaru
0
0
Srbi pakujte kofere: Ovde konobari uzimaju i do 4.000 evra samo od bakšiša
0
22
Video
Sve iz rubrike Video
U državi koju Srbi obožavaju konobari će uskoro plaćati porez na bakšiš?
0
0
Cene pića i hrane na Adi Ciganliji iznenadile Beograđane: Da li je beogradsko more postalo luksuz?
1
0
Ugostitelj zatvara lokal zbog rasta MINIMALCA, 33 radnika ostaje bez posla: "Ovo više nema smisla"
4
0
Bogati Hrvat poludeo jer je žena htela da ostavi 20 evra bakšiša: "Stvar je principa"
0
0
Hrvatska unapređuje turističku ponudu: Porodični smeštaj "uzeli u svoje ruke", vlasnici pristali na saradnju
0
0
Dva pića skuplja od garderobe: Beograđanka uporedila račune iz šopinga i kafića, ne veruje svojim očima
0
0
Hrvatskim konobarima dozlogrdilo: "Gde je nestala pristojnost?"
0
0
Usvojena Uredbu o uslovima korišćenja podsticaja za unapređenje ruralnog turizma
0
1
Od ribara do ugostitelja: Na večeru u Šućrovoj konobi čeka se i po deset dana
0
14
Održan Coke Academy za HoReCa partnere: Prilike za rast i unapređenje ugostiteljskog sektora u Srbiji
0
0
Održiva rešenja bez dima: Ugostiteljstvo pred izazovima nove regulative
0
0
Nikola traži kuvara, plata 1.500 evra plus bakšiš i smeštaj: Ne morate na hrvatsko primorje, već u srce Srbije
0
4
1
2
3