PRETUČEN NASMRT: Srpski radnik ubijen u Rusiji!

Incident se dogodio 21. oktobra oko dva sata ujutru kada je Velimira Kneževića, radnika građevinske firme koji se vratio u kafanu po zaboravljeni mobilni telefon, pretukla grupa neidentifikovanih osoba

  • 0

Srpski državljanin Velimir Knežević, radnik građevinske firme "Stakić", preminuo je u Sočiju od teških povreda nakon što je pretučen, iz za sada nepoznatih razloga.

Kako je u telefonskom razgovoru rekao direktor "Puteva Užice" Vladan Stamenić, čiji je podizvođač firma "Stakić", incident se dogodio 21. oktobra oko dva sata ujutru.

Knežević je te večeri u kafani zaboravio mobilni telefon i, kada se sa kolegom vratio po njega, sačekala ih je grupa zasad neidentifikovanih lica i prebila, a on je 22. oktobra podlegao povredama u bolnici u Sočiju.

Njegov kolega, koji je takođe pretučen, ničega se ne seća, ispričao je Stamenić.

Kako Tanjug saznaje iz izvora upućenih u slučaj, ruski organi reda tokom dana trebalo bi da dostave Ambasadi Srbije u Moskvi i zvanični izveštaj o tom tragičnom događaju, a telo Kneževića bi trebalo sutra da bude poslato u Srbiju.

Stamenić kaže da se u Sočiju, gde zbog izgradnje objekata za zimsku Olimpijadu 2014. ima dosta građevinskih radnika iz drugih zemalja, povremeno događaju slični incidenti, ali da dosad nisu bili umešani srpski radnici, već da u njima obično učestvuju Tadžikistanci, Uzbeci, Jermeni i Dagestanci.

Direktor "Puteva Užice" ističe da su radnici iz Srbije, angažovani na poslovima te firme, bezbedni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA