UBILA GA SKELA: Radnik iz Užica poginuo u Alžiru

Građevinski inženjer u preduzeću "Putevi Užice" Danijel Stanković (29) poginuo je na gradilištu u Laguatu, najverovatnije kada je na njega pala građevinska skela koju je olujni vetar otkinuo sa konstrukcije postavljene uz zgradu bolnice

  • 0

Užičanin Danijel Stanković (29), zaposlen kao građevinski inženjer u preduzeću "Putevi Užice", poginuo je pre dva dana u Laguatu u Alžiru, na gradilištu na kome je nadzirao radove na zidanju bolnice.

"Putevi" su izdali zvanično saopštenje u kome navode da su izgubili radnika u Alžiru, mada je izostalo pojašnjenje kako je Stanković poginuo. Međutim, u Užice je dospela vest da je mladog inženjera ubila građevinska skela koju je olujni vetar otkinuo sa konstrukcije postavljene uz zgradu bolnice.

Za sada nema informacije da li je Danijel na mestu izdahnuo ili je kasnije podlegao povredama. Danijel Stanković u Alžiru je radio od 25. septembra ove godine. Njegova supruga, sa kojom ima jedno malo dete, uskoro bi trebalo da se porodi.

(M. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA