≫ 

Stravičan prizor usred noći u beogradskom parku: Na Konjarniku pronađena devojka sa prerezanim venama

Verovatno je u pitanju pokušaj samoubistva

  • 22

Noćas oko dva sata nakon ponoći u parku na Konjarniku pronađena je devojka stara oko 20 godina, sa prerezanim venama, u stanju šoka. Hitna pomoć je prevezla povređenu devojku na Institut Banjica.

Go šetao Sjenicom, terao devojčice da ga drže za ruku pa završio na psihijatriji

Devojka je bilo u alkoholisanom stanju, sa znacima hipovolemijskog šoka, što znači da je zbog gubitka krvi došlo do pada pritiska.

Verovatno je u pitanju pokušaj samoubistva, nije sarađivala sa ekipom Hitne pomoći, ali je policija rekla da se isekla žiletima.

VIDEO: Policija u Novom Pazaru odgovorila muškarca od samoubistva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    11. maj 2018 | 09:15

    Svi nekada imamo probleme koji nam se čine neresivim.Tada nam treba nečija pomoc,otvorite ambulantu u centru grada koja će raditi 24 sata i gde će tim lekar,psiholog,defektolog ukazati prvu pomoć posebno mladima ako ovde žive bez roditelja,familije i sl.Ili ako neko ima neku bolju ideju,neka predlozi,spasavamo zivote,ona će nekom biti majka,pomozimo....

  • Majka

    11. maj 2018 | 12:24

    Roditelji rade po celi dan i ne mogu da se posvete dovoljno deci, moraju da zarade da bi se jedva prehranili. Vratite normalno radno vreme od 7-15 pa cete videti dobre rezultate. Radimo od 9-17h + koj sat prekovremeno + stici do kuce. To je 19h e onda rucak za sutra i tako u krug. Gde su u toj prici deca? Moji roditelji su imali normalno radno vreme i mogli su da mi se posvete

  • Groficaofica

    11. maj 2018 | 09:38

    Posrnula deca nacisto,jedni od para,besnih auta a drugi od bede,besposlicenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA