≫ 

Još 15 dana za prijavu za subvencionisani program krečenja ulaza i hodnika stambenih zajednica

Vreme je za sređivanje zgrade!

  • 0
Roma Company

Foto: Roma Company

Stanari stambenih zajednica u Beogradu, kao i upravnici tih zgrada, imaju još 15 dana da se prijave za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza svojih zgrada. Zahvaljujući akciji koju drugu godinu zaredom organizuje Roma Company, Beograđani uz pomoć upravnika svojih zgrada mogu da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs do 1. septembra 2019. i da nakon analize te prijave dobiju subvenciju od čak 50 odsto za nabavku materijala za krečenje ulaza i hodnika.

Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, od 15. septembra počinje sređivanje hodnika i ulaza stambenih zajednica, čiji će stanari moći da uživaju u sređenim i prijatnim ulazima.

„I ove godine subvencionišemo sa 50% nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda. Ovim projektom želimo da podignemo svest o potrebi odgovornog ponašanja prema sredini u kojoj živimo. Ovaj naš mali doprinos ulepšavanju Beograda, u vidu polovine neophodnog materijala, olakšaće odluku stambenim zajednicama da krenu u renoviranje svog životnog prostora“, izjavio je Slobodan Koković iz Roma Company.

Roma company

Foto: Promo

Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs najkasnije do 1. septembra 2019. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija, kapacitet da se kompletno renoviranje sprovede u delo u dogovorenim rokovima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA