≫ 

Devojke uhvatila kiša na ljuljašci, a nisu pokisle

Kapljice padaju, a vi suvi - nije naučna fantastika.

  • 3
lidl, ljuljaska Foto: A. Nalbantjan

Devojke brinu istu brigu, u svim godišnjim dobima - samo da im je frizura u redu i svaka dlaka na svom mestu.

Leti je to naročito teško. Vlaga, vrućina, znoj, sunce, voda... sve je zakleti neprijatelj kose.  A kiša... ona je posebna priča. One devojke koje su isfenirale kosu sa prvim kapima kiše paniče da im se ne uvije, a ove druge, koje su napravile loknice, plaše se da im se ne isprave. Muke neviđene, ali verujte, prave.

Međutim, mi smo pronašli dve devojke koje je uhvatila kiša na beogradskom moru Adi Ciganliji i čudno, nijedna nije imala pokvarenu frizuru.

Da bude zanimljivije, one su sve vreme bile na ljuljašci. Kiša koja ih je uhvatila bio je zapravo vodopad koji je deo najneobičnije ljuljaške u Srbiji.

Ada Ciganlija, Lidl ljuljaška Foto: A. Nalbantjan

Reč je o ljuljašci koju je jednom od omiljenih kupališta u našem gradu omogućila kompanija Lidl Srbija.

- Mislila sam da, ukoliko prođeš kroz ovu vodu nema šanse da se ne pokvasim. Međutim, senzor te registruje i zapravo ostaneš suv - kaže jedna od devojaka kojoj je ova ljuljaška postala omiljena atrakcija na Adi.

- Odlično je što možete da se rashladite, a ne morate da ulazite u vodu. Ljuljaška pri tom ne prska - kaže druga naša sagovornica.

Ljuljaška sa vodopadom sa svakim zaletom prolazi kroz pravi vodeni zid, pogodna je i za decu i za odrasle. Upravo zato, oni koji se plaše da će se pokvasiti ako isprobaju Lidlovu ljuljašku, ne moraju da brinu o tome, jer je podešena tako da slap vode nikada ne dotakne osobu koja se ljulja.

Probajte i vi, frizura će vam ostati netaknuta. Obećavamo. A  dešavanja sa Lidl ljuljaške možete da pratite pod heštegom #lidlljuljaska.

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    22. avgust 2019 | 10:48

    Jaka zanimacija kada deca mladja od 12g ne smeju da je koriste!!!

  • 🐴

    22. avgust 2019 | 14:25

    Nešto danas nisam horni

  • Зоран

    22. avgust 2019 | 14:08

    Сигурно да постоји разлог за то и зашто нешто не би било занимација ако не могу млађа деца да користе. Имам утисак да велики број оних који пишу коментаре пишу само зато што су залудни, као и ја сада.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA