Oglasio se GSP posle nesreće u Belvilu: "Biciklistkinja je udarila u autobus" (FOTOGRAFIJE)

Oni nisu želeli da govore o detaljima ove nesreće, jer se, kako kažu, sve nalazi u policijskom zapisniku

  • 17
Bicikl nesreća Foto: Privatna arhiva

Nakon što je objavljena priča o saobraćajnoj nezgodi u naselju Belvil, kada je oborena biciklistkinja, koja se obratila javnosti na fejsbuku fotografijama, oglasio se i GSP.

Oni nisu želeli da govore o detaljima ove nesreće, jer se, kako kažu, sve nalazi u policijskom zapisniku.

- Svi detalji o pomenutoj nezgodi, kada je vozač bicikla udario u autobus sa linije 85, nalaze se u zapisniku policije koja je obavila uviđaj - kazali su u GSP za Telegraf.

Bicikl nesreća Foto: Privatna arhiva

Ipak, biciklistkinja, koja je u ovom udesu lakše povređena, tvrdi suprotno, da je autobus namerno vozio blizu nje ili da ju je čak namerno i udario.

- Zglobni autobus me je zakačio nekim srednje-zadnjim delom, čak mislim da me je dva puta zakačio, pa sam onda pala. Kad je vozač došao do mene, pitao me da li mi treba hitna pomoć i zašto ne nosim kacigu. Ja sam insistirala da zove policiju, onako u šoku nisam mogla da ubodem broj. Vozila sam samom ivicom krajnje desne trake, uz parkirana vozila, a tu gde me je oborio, ispred garaže GSP-a tik uz ivičnjak. Vozač je izjavio da sam ja njega udarila, bila policija, pa su zvali hitnu pomoć, ja ostala da sačekam uviđaj, posle bila na Urgentnom centru, sutra idem sa izveštajem lekara u stanicu policije u Savskoj, tako mi rekao policajac koji je radio zapisnik. Mislim da je ovaj vozač GSP-a namerno hteo da prođe tik uz mene, da li je hteo da me obori ili samo da mi pokaže da je on gazda, ne znam - požalila se biciklistkinja na jednoj grupi.

Bicikl nesreća Foto: Privatna arhiva

Treba imati u vidu da zglobmna vozila i kamioni sa prikolicom imaju problem sa zanošenjem zadnjeg dela, pa je na policiji da utvrdi ko je u ovoj nezgodi koga udario i da li je vozač autobusa trebalo da obiđe biciklistkinju u širem luku.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. septembar 2019 | 16:54

    Autobus se zanosi 1.5 metara ukupno levo desno. Vozite putem pored tolikog trotoara. Nenormalno se ponasate. Saobracaj nije igra. Kada stradate obicno to i shvatite. Niste najvazniji i jedini i postujte druge! To vazi i za motoriste koji veze s mozgom nemaju kako voze kao i za trotinetase i druge frule....

  • Dejan

    9. septembar 2019 | 14:48

    Treba kaznjavati voznju bicikla van biciklisticke staze. Ne pravdam vozača autobusa ali sta ona traži na putu rezervisanom za motorna vozila.

  • Ceda

    9. septembar 2019 | 15:12

    Pa sta ti nije jasno crna zeno!????? sta ces ti na putu sa bajsom,pritom i bez kacige? A imas stazu za bicikliste odmah pored?????!!!!! lud-zbunjen-Nenormalan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA