Završena popravka cevovoda u Karnegijevoj ulici, građani uskoro dobijaju vodu

Usled pucanja cevi voda je tekla Cvijićevom ulicom, zatim ulicama Starine Novaka, Dalmatinskom, Stanoja Glavaša, kao i Bulevarom Despota Stefana

  • 4
Pucanje cevi na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije

Pucanje cevi u Karnegijevoj ulici izazvalo havariju; Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Nakon havarije izazvane pucanjem cevi na uglu Kraljice Marije i Karnegijeve ulice, završena je popravka magistralnog cevovoda u Karnegijevoj ulici i voda će uskoro biti puštena.

Građani koji žive u blokovima između ulica Kraljice Marije, Starine Novaka, Cvijićeve i Ruzveltove imaće pijaću vodu u narednih dva sata dok se cevi napune, naveo je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u objavi na svom Fejsbuk profilu.

Dvadeset cisterni sa vodom koje su rasporođene u tom kraju ostaće za svaki slučaj na ulicama do 15.00 časova, dodao je Vesić u objavi.

Havarija koja je nastala pucanjem cevi izazvala je veliko izlivanje vode u pomenutim ulicama.

Pucanje cevi na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije

Voda tekla palilulskim ulicama; Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Voda je tekla Cvijićevom ulicom, zatim ulicama Starine Novaka, Dalmatinskom, Stanoja Glavaša, kao i Bulevarom Despota Stefana.

Ekipe iz Sektora za vanredne situacije pumpama su crpili vodu iz podzemne garaže Gradske uprave , dok su vozila morala da budu uklonjena sa tih mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija P.

    21. septembar 2019 | 13:12

    "Rekonstrukcija" ul. Kraljice Marije traje već četvrti mesec. Stanje je kao posle 5-6 dana, stalno je nešto novo, nerešivo. Trotoar od Poštanske do Vladetine je skinut čim su krenuli sa radom (prerano). Stanari, prolaznici nebezbedno hodaju po polomljenim, klimavim daskama, rešetkama iznad rupa. O bezbednosti pešaka na raskrsnici sa S.Novaka, suvišno je pričati. Kola, busevi nam prolaze na par cm od pešaka, đaka, starih...Kome god se obratite, nije nadležan, do nesreće, nažalost.

  • Sima

    21. septembar 2019 | 12:48

    "Beograd na vodi" ili u vodi, e ovako to treba da izgleda.

  • JS

    21. septembar 2019 | 12:41

    Sad se peru pare?😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA