≫ 

(FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA) Olga se skinula, popila otrov, a pored sebe ostavila 3 torbe s novcem

Ispitaće se kako je žena uopšte uspela da se doveze do tamo, a da je istovremeno niko ne vidi

  • 3
Bela Crkva, kasarna, leš Foto: BCNovosti

Olga K. (65) pronađena je mrtva i bez ikakve garderobe na sebi u nekadašnjem vojnom objektu u Beloj Crkvi, a pored tela su bile bočice otrova za uništavanje biljaka.

Nju je u petak oko 10 sati pronašao jedan vojnik u napuštenom objektu nekadašnje kasarne. Sumnja se da je žena izvršila samoubistvo otrovavši se herbicidima.

Kako Kurir saznaje, vojnika koji je pronašao telo dodatno je šokiralo to što je Olga K. bila potpuno naga.

- Na telu nije bilo vidljivih povreda koje su nanete nekim oružjem, kao ni podliva ni modrica koje bi ukazivale da je u pitanju zločin - rekao je, napominjući da istragu zajedno sprovode tužilaštvo i vojna policija.

Objekat u kome je leš pronađen odavno je napušten, a vojska se nalazi samo na ulazu kako bi obezbeđivala svoju teritoriju.

- Policija je nedaleko od bivše kasarne pronašla i Olgin bicikl, takođe u ograđenom delu vojnog objekta. Ispitaće se kako je žena uopšte uspela da se doveze do tamo, a da je istovremeno niko ne vidi. Pored njenog tela bile su bočice sa otrovom za uništavanje biljaka, pa se sumnja da je ona izvršila samoubistvo - dodaje sagovornik.

KOD SEBE IMALA 80.000

Takođe, pored leša nađena je i veća količina novca.

- Čula sam da je kod sebe imala oko 80.000 dinara. Ona nikada nije nosila sa sobom novac u kešu, posebno ne toliki iznos. Ne znam kako je i zašto završila u kasarni, a posebno sam šokirana zbog činjenice da nije imala garderobu na sebi - ispričala je rođaka preminule.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA