≫ 

Majka i ćerka iz Srbije stradale su u snu u Bugarskoj, a ova povreda za njih je bila fatalna

Za volanom bio je otac M. R. (60) kojem se lekari i dalje bore za život

  • 10
Majka i ćerka Foto: Facebook

U petak ujutru, na magistrali u Bugarskoj koja vodi ka Grčkoj, dogodila se stravična tragedija u kojoj su nastradale majka i ćerka iz Srbije, dok se otac i dalje bori za život.

Porodica iz Pirota krenula je na odmor u Grčku, a kod mesta Kočerinovo u Bugarskoj došlo je do direktnog sudara njihove "fiat pande" sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad-Sapareva banja.

Majka i ćerka Anđela Rančić, Foto: Facebook

Na licu mesta od naprsnuća vrata nastradala je majka Svetlana Rančić (54), dok je ćerka Anđela (16) od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Obe su, u trenutku nesreće, spavale, saznaje Pink.rs.

Majka i ćerka Foto: Facebook

Za volanom bio je otac M. R. (60) kojem se lekari i dalje bore za život. Za sada nije poznato zašto je on prešao u suprotnu traku, nakon čega je i došlo do fatalnog sudara.

VIDEO: Vozi oprezno jer "Ima samo jedan put"

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nažalost

    19. avgust 2019 | 08:49

    Kako god bilo, njih dve više nema, ko često noću vozi zna da ima i nesavesnih vozača koji dolaze iz suprotnog pravca pod ,,dugim" svetlima, tako da većina nas u trenutku ne vidi ništa (ja nosim naočare i to mi baš smeta), a ima budala koji se zalepe za branik pa svetlost direktno udara u unutrašnji retrovizor, dakle samo malo kolegijalnosti na putu i svi ćemo biti mnogo bezbedniji.

  • Mnogo je kume...mnogo je

    19. avgust 2019 | 08:15

    Naša posla....da bi bili 3 sata više na moru voze noću,nisu možda ni odspavani...i onda ovako.Naspavaj se,pa kreni bilo kada...Cicijašluk nam dolazi glave !

  • Milena

    19. avgust 2019 | 10:41

    Pa kakvi ste to ljudi , mozda je coveku pozlilo za volanom i desilo se zlo , odakle vam pravo , svima vama , da sudite i pametujete ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA