≫ 

Osumnjičeni Davor navodno priznao ubistvo u Jabukovcu: Rekao da mu novac treba za lečenje devojke?

Muškarac se nije opirao pri hapšenju, već je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak

  • 22
Davor Pernić Foto: Facebook

Davor P. (35) iz Jabukovca, uhapšen zbog sumnje da je iz koristoljublja mučki ubio četiri osobe 7. avgusta kod Jabukovca, navodno se nakon hapšenja pravdao pričom da mu je novac koji je ukrao od svojih žrtava bio potreban kako bi svojoj ljubavnici platio lečenje, nezvanično saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao "Blic", ubica je bio u vezi sa ženom koja se iznenada razbolela i novcem je, prema njegovim rečima,  navodno želeo da joj plati lečenje.

Međutim, Davorovi rođaci su za Telegraf.rs rekli da nisu znali za postojanje devojke sa kojom je Davor P. bio u vezi. Deda osumnjičenog, Radovan P., na pitanje da li zna za postojanje ljubavnice, odgovorio je da ne zna i nije čuo za to.

- Davor je imao uvek para, on je radio ovde kod kuće. Kada ga sad budem video, mogu samo da ga pitam jesi li to to uradio ili nisi, ako je uradio neka odsluži svoje - dodao je Radovan.

Kako "Blic" piše, on je prilikom uviđaja pokazao gde je zakopao oružje, škorpion i lovačku pušku, a pored toga pronađen je i pištolj.

- Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak - dodaje izvor "Blica".

Četvorostruko ubistvo dogodilo se u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

žrtva jabukovac Žrtve masakra u Jabukovcu, Foto: Privatna arhiva

UBIO IH JER SU SE POBUNILE

Kako su beogradski mediji ranije pisali, Raja Kazimirović živeo je skromno, ali važio je za imućnog čoveka. On je, navodno, nekoliko dana pre masakra u selu pokušavao da usitni svežanj novčanica od po 500 evra, što je, kako se sumnja, privuklo ubicu.

Kako "Blic" saznaje, Davor P. je došao na imanje Kazmirovića znajući da u kući ima novca.

- On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spreče. Iz pištolja je ubio sve tri žene. U trenutku kada je htelo da napusti imanje, na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice - dodaje izvor.

VIDEO: Pogledajte trenutak hapšenja Davora P.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Edin Gačić

    26. avgust 2019 | 00:07

    IZBORIMO SE ZA PROMENU ZAKONA U SRBIJI. UVESTI SMRTNU KAZNU. UBIO JE 4 POŠTENA BIĆA.

  • Zora

    25. avgust 2019 | 23:37

    Gospode Boze, kakvih bolesnih umova ima na kugli zemaljskoj. Da ide opljackati I ubiti nekoga jer ima para. A sto nisi, idiote glupi, zasukao rukave I radio kao taj nesrecnik? Svi kazu kako se od poljoprivrede ne moze ziviti. Bogami se moze I te kako lepo ziviti, samo treba zasukati rukave. Neka je laka crna zemlja nevinim dusama sto nastradase od ovog umobolnika.

  • Zorica

    25. avgust 2019 | 23:58

    Ja se pitam dali uopste nasi lekari zavrsavaju skole ili rade sa kupljenim diplomama mislim na psihologe kad nam ovakvi prolaze vojne preglede i idu u profesionalnu vojsu a i nase babe znaju da ovako nesto ne moze da uradi psihicki normalna osoba, kao i da istera coveka iz svojih kola puca oko njega pistoljem kao igrackom sedne u kola i pobegne... da je tad zbrinut u neku psihijatrijsku ustanovu ne bi doslo do ovoga. Strasno gde mi zivimo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA