Prodavac s Buvljaka osumnjučen da je dodirivao dečaka: Smestila mi je konkurencija sa druge tezge

On se sumnjiči da je dečaka (14) seksualno uznemiravao na buvljaku

  • 3

Miladin L. (68), prodavac na novobeogradskom Buvljaku, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksulano uznemiravao M.K. (14), ispričao je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da ga je lažno optužila konkurencija sa druge tezge, pošto "ima bolju robu".

Kako Kurir piše, Miladin L. je tvrdio da ništa od onog što mu se stavlja na teret nije tačno.

- Htele su da mi naude kolege s druge tezge. Roba koju prodajem je bolja od njihove, zato su ljubomorni - rekao je navodno na saslušanju.

Podsetimo, on je kobnog dana navodno najpre namamio maloletnika u svoju improvizovanu kabinu za isprobavanje stvari, a potom počeo polno da ga uznemirava. Osumnjičeni je maloletnika više puta uhvatio za polni organ, a zatim ga poljubio u usta.

Divlji buvljak na Novom Beogradu, Novi Beograd

On tvrdi da mu je smestila konkurencija Foto: Telegraf

Dečak je navodno uspeo da pobegne od osumnjičenog, nakon čega je sa roditeljima prijavio ceo slučaj policiji. Inače, uhapšeni Miladin L. je već bio hapšen zbog identičnih krivičnih dela. On je prošle godine čak dva puta privođen zbog polnog uznemiravanja takođe maloletnika, ali i devojke (25).

- Pomenuti incidenti dogodili su se, takođe, na Buvljaku. Naime, devojka U. M. je prošlog septembra prijavila manijaka policiji rekavši da ju je spopao prilikom kupovine garderobe. Ona je tog dana sa drugaricama razgledala tezge i u jednom trenutku se zaustavila ispred štanda Miladina, koji prodaje odeću. Kao i napastvovanom maloletniku,  najpre joj je rekao da uđe u kabinu da isproba nešto - rekao je ranije neimenovani izvor Srpskog telegrafa.

Ipak, čim je devojka odbila da uđe u kabinu, krenuo je pakao. 

- Manijak je nakon odbijanja postao navalentan. Međutim, kako je U. M. bila izričita da neće, osumnjičeni joj je prišao i zgrabio je za međunožje. Devojka je bila izbezumljena. Odmah je pobegla i prijavila seksualnog napasnika policiji - kaže izvor.

Predofilija, zlostavljanje, decak

Tvrdi da nije takao dete Foto: Shutterstock

IMA JOŠ ŽRTAVA

Sumnja se da ima još žrtava ovog seksualnog manijaka.

- Policija je apelovala na sve građane koji su imali identično iskustvo sa osumnjičenim, da prijave nadležnoj stanici. Pretpostavlja se da ovo nisu jedine žrtve ovog manijaka, ali da ga iz straha nisu prijavljivali policiji - dodaje sagovornik.

Osumnjičeni Miladin L. imao je, navodno, u legalnom posedu pištolj CZ. Pretpostavlja se da je osumnjičenom ovo oružje oduzeto nakon prvog privođenja.

TUŽILATŠVO VERUJE DA ĆE PONOVO DA NAPADNE

Treće osnovno tužilaštvo, kako Kurir piše, predložilo je sudu da Miladinu L. odredi pritvor do mesec dana.

-Tužilaštvo smatra da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - rečeno je ovom listu iz tužilaštva.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Liljana

    4. septembar 2019 | 08:05

    Ja sam radila na buvljaku pored njega to je toliko bezobrazan covek sta on kaze musteriji mene je bilo sramota,a videla sam da se ljubio u usta sa Sinisom koji prodaje peskire i pidame.

  • Salah11

    4. septembar 2019 | 01:37

    Prijavili ga a slobodno se seta zatvorite ga pa da vidimo onda dal ce da spopada druge kad to oseti na svojoj kozi...

  • Boban

    7. septembar 2019 | 08:32

    Takvim ludims treba najstrozije kszne ja nemogu da svatim sta ceka zakoon I zog cega Ne odobru polici da. Svakog dana batinaju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA