≫ 

Određen pritvor za manijaka s buvljaka koji je uznemiravao maloletnika u kabini

M. L. se u ovom slučaju tereti za krivično delo polno uznemiranje

  • 0

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor M. L. (68), osumnjičenom da je polno uznemiravao maloletnika M. K. dok je probao stvari pored njegove tezge u Otvorenom tržnom centru na Novom Beogradu.

On je i prošle godine bio hapšen zbog dva ista krivična dela, ali je sud tada odbijao predloge tužilaštva za određivanje pritvora.

Sada mu je pritvor određen, na predlog tužilaštva jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

M. L. je juče na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je polno uznemiravao maloletnika M. K, tvrdeći da mu sve to namešta konkurencija sa druge tezge pošto drži bolju robu nego što je njihova.

On se u ovom slučaju tereti za krivično delo polno uznemiranje, a zbog dva ista krivična počinjena prošle godine, protiv njega se već vodi postupak.

U ovom slučaju M.L. se sumnjiči da je u improvizovanoj kabini za probanje stvari više puta uhvatio za polni organ i poljubio u usta maloletnog M.K.

Protiv njega se vodi krivični postupak zbog sumnje da je 20. juna 2018. izvršio ovo delo na štetu maloletnog M. P, a 16. avgusta 2018. na štetu 24- godišnje U.M.

VIDEO: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA