≫ 

Direktor "Planinke" iz Kuršumlije pretučen u svom dvorištu: Napadnut zbog zaposlenja?

Radovan Raičević je tom prilikom zadobio povrede po glavi i telu

  • 4
Nasilje u porodici, tuča, otac bije sina,  svađa, batine, davljenje, udaviti muškarci muškaraca starac Foto-ilustracija: Shutterstock.

Generalni direktor AD "Planinka" iz Kuršumlije koje gazduje i Prolom banjom, Radovan Raičević pretučen je u subotu uveče kada je muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga.

Kako je saopštila Policijska uprava u Prokuplju, policija je uhapsila S. V. (42) iz Kuršumlije, zbog sumnje da je Raičeviću naneo lake telesne povrede.

Sumnja se da je on 64-ogodišnjeg muškarca udario, ispred njegove kuće nogom u predelu glave i tela nekoliko puta i naneo mu lake telesne povrede, navodi PU Prokuplja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Kako navodi Kurir, Raičević je tom prilikom zadobio povrede po glavi i telu.

Raičević je nakon ukazane pomoći ekipe Hitne službe Doma zdravlja Kuršumlija, prebačen na dalju dijagnostiku u prokupačku bolnicu, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Iako se za sada ne zna motiv napada, nezvanično se saznaje da je osoba koja se sumnjiči da je pretukla Raičevića jedno vreme bila zaposlena kod njega i da je očekivao da mu se produži zaposlenje, ali do toga nije došlo, piše Kurir.

Raičević je bio narodni poslanik SNS iz Toplice, kao i predsednik Okružnog odbora ove stranke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1966

    8. septembar 2019 | 15:37

    ČUDNO NEMA REAKCIJE IZ PLANINKE...ŠTA UČINI STRAH ...SVE DOĐE I PROĐE...

  • Tes

    8. septembar 2019 | 18:10

    Sve ce gore biti zbog bahatosti funkcionera,privrednih ili polotickih.

  • Sajla

    9. septembar 2019 | 00:39

    To je neka budaletina. Raša je čovek zahvaljujući kome su mnoge porodice ostale u Kuršumliji, koji zapošljava i pomaže decu svojih radnika i čini mnogo toga dobrog. E izgleda, da neko želi da ga Raičević vodi kući. Pa nije mu on tata, nego radi sinko, pa ne treba da potežeš za glupostima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA