≫ 

Policajci, otac i sin, i profesor uhapšeni zbog dilovanja: Kako je izgledala akcija u Majdanpeku

Njih petorica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na području Majdanpeka prodavali drogu

  • 6

Među pet osoba koje su juče u Majdanpeku uhapšene zbog dilovanja droge navodno se nalaze i dva policijska službenika  Aleksandar Ð. (55), bivši načelnik PS Majdanpek, njegov sin Miroslav Ð (31), inspektor, ali i profesor Tehničke škole u tom gradu Dragoslav M. (46), pišu beogradski mediji.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su u Majdanpeku rasturali drogu, a slobode su lišeni i Siniša I. (53) i Ranko S. (53) iz tog grada.

U saopštenju MUP-a navodi se da je policija u automobilu Miroslava Ð. pronašla 326 grama marihuane, dok je u stanu Ranka S. pronađeno oko 40 grama ove droge, digitalna vagica za precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečne prodajom narkotika.

Njih petorica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na području Majdanpeka prodavali drogu, zbog čega im je po nalogu višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni ovom tužilaštvu.

Po nalogu višeg javnog tužilaštva u Negotinu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    18. septembar 2019 | 09:33

    Raspad sistema.Ako sami smo krivi.

  • Sneza

    18. septembar 2019 | 08:04

    Udri milicijo na miliciju! Tamo su najopasniji krimosi, ali imaju ledja i niko im nista ne moze. Cast izuzetcima.

  • silovatelj. Zoki

    18. septembar 2019 | 10:40

    Šta je to novo u obezbedjenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA