≫ 

Poginuo bivši fudbaler Goran Marković: Pao dok je popravljao roletnu na prozoru svog stana u Pančevu

Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija tela

  • 12
Goran Marković Foto: Privatna arhiva

Muškarac star 33 godine koji je poginuo danas u Pančevu, u Moravskoj ulici u naselju Sodara, dok je popravljao roletnu na prozoru svog stana na petom spratu je Goran Marković, nekadašnji fudbaler Železničara i Zrinjskog, saznaje Radio Sarajevo.

Marković je pao kroz prozor i završio na pločniku ispred zgrade. U prvim trenucima davao je znake života, ali je preminuo čim je stigao u bolnicu

Kako navode, muškarac je pao kroz prozor na pločnik ispred zagrade. Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija tela.

Tridesettrogodišnji Marković je prošle godine završio karijeru nakon angažmana u Metalegeu, a ranije je igrao još za Slaviju, Jedinstvo, Zrinjski, Železničar, Radnik iz Bijeljine, Dinamo iz Pančeva i Čukarički.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od 12.10. 2019. godine oko 22 časa kada je u naselju Sodara, Ulica Moravska, došlo do pada iz stana sa petog sprata zgrade lica muškog pola sa inicijalima G. M. iz Pančeva, rođenog 1986. godine, a u kom je sam živeo sa ocem - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštva u Pančevu za 013 info.

On je potvrdio informaciju da je G. M. preminuo nakon transporta kolima Hitne pomoći.

(Telegraf.rs/Srpskainfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    13. oktobar 2019 | 15:09

    Bol i tuga zbog gubitka mladog coveka...! Iskreno saucesce njegovoj porodici...!

  • Joco

    13. oktobar 2019 | 14:08

    Neka mu je laka crna zemlja. Nije zaslužio ovakav čovjek da ovako završi. Jedan od najboljih bekova koji je igrao u BiH.

  • Dex

    13. oktobar 2019 | 15:00

    J...m ti sudbinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA