≫ 

Otac sa sinom oteo i tukao bivšu nevenčanu suprugu: Upali joj u kuću, udarali je, pa ubacili u kola

Žena je pronađena sa lakšim telesnim povredama

  • 4

Pripadnici MUP u Jagodini uhapsili su D. K. (64) i Z. K. (45) iz okoline Svilajnca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Sumnja se da su oni razvalili vrata na kući meštanke sela u okolini Svilajnca u kojoj je bila 51-godišnja rumunska državljanka, bivša nevenčana supruga D. K.

Rumunka je neko vreme živela kod osumnjičenih u vanbračnoj zajednici sa starijim D.K. Međutim, kako je izjavila, njen bivši nevenčani suprug D.K. je postao nasilan pa je pobegla kod prijateljice u istom selu.

Otac i sin su se tada dali u poteru. Nakon što su razvalili vrata i upali u kuću, zadali su joj više udaraca i ubacili je u vozilo kojim su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Policija je istog dana pronašla osumnjičene i otetu ženu koja je imala lakše telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Video: Slavica Burmazović je četiri godine čekala da zagrli svoju decu

(Telegraf.rs/Infocentrala.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    8. novembar 2019 | 15:59

    Na dozivotnu odmah.

  • Miloš

    8. novembar 2019 | 15:43

    Tako se to radi, a ne cile mile... samo mi nije jasno što je poveo saučesnika, kao da nije mogao sam da se izbori sa ženom i to bivšom. 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA