Beograđanima krivične prijave zbog piraterije: Dva sajta za strimovanje domaćih filmova ugašena

Policija je pretresom stanova i prostorija koje su koristili osumnjičeni pregledala njihovu računarsku opremu

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podneli su krivične prijave protiv četrdesetogodišnjeg i tridesetjednogodišnjeg muškarca,

zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava.

Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu, preko internet portala filmovi24h.com i serije.online nezakonito omogućili gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija, čime su nosiocima autorskih prava naneli finansijsku štetu.

Policija je pretresom stanova i prostorija koje su koristili osumnjičeni pregledala njihovu računarsku opremu, prijem elektronskih uplata i računa u bankama, nakon čega je otkrila da su oni putem navedene opreme nelegalno emitovali serije i filmove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    8. novembar 2019 | 18:22

    Vauuu,svaki dan padaju veliki kriminalci... Kad cete da hapsite ubice,huligane,lopove i ostale? Prebijes coveka i nikom nista,opljackas banku nikom nista...gde su vam ovi sto su iz postanske u subotici odneli milion evra?Banana drzava,bananaaa!

  • Atina

    8. novembar 2019 | 19:47

    Podrška tim ljudima!Ne najbolje je da gledam Porodično blago i Bolji život po zilioniti put.

  • Tara

    8. novembar 2019 | 19:15

    Odmah da ih pustite,trazite one sto su pljackali i pljackaju milione.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA