≫ 

Miloš (25) koji je ubijen u Nišu odranije bio poznat policiji: Povezivali ga sa paljenjem kola

U njegovom stanu tada je pronađen Aleksinčanin za kojim je bilo raspisano sedam poternica zbog različitih krivičnih dela počinjenih na području Vranja, Pančeva i Niša

  • 27
Miloš R. ubijeni iz Niša Foto: Facebook

Miloš R. (25) ubijen je u sredu uveče u elitnom niškom naselju Beverli Hils. Na njega je pucala još uvek nepoznata osoba. Do likvidacije došlo je u kraju u kojem je Miloš živeo sa ženom i detetom, a koji Nišlije opisuju kao deo grada u kom žive veoma imućni ljudi.

Miloš je, inače, bio 1994. godište. Poreklom je iz Tešice, mesta nadomak Aleksinca. U Nišu živi kao podstanar od skoro.

Miloš R. je osumnjičen da je 28. juna ove godine zapalio „mercedes“ u ulici Svetozara Markovića. On je uhapšen 12. jula zbog, kako je tada saopštila policija, izazivanja opšte opasnosti. U njegovom stanu tada je pronađen Aleksinčanin za kojim je bilo raspisano sedam poternica zbog različitih krivičnih dela počinjenih na području Vranja, Pančeva i Niša.

Nis, hronika, ubistvo Ubistvo u Nišu Foto: Telegraf

Vozilo „mercedes“ je potpuno izgorelo, vatra se proširila na još jedan parkirani automobil ali povređenih nije bilo. Po krivičnoj prijavi za izazivanje opšte opasnosti postupalo je Osnovno javno tužilaštvo koje je saopštilo da je pred ovom pravosudnom institucijom u toku postupak za sprovođenje dokaznih radnj protiv osumnjičenog.

Miloša je za sada nepoznata osoba sačekala kada je izašao iz kuće u kojoj je živeo kao podstanar i u njega ispalila najmanje šest hitaca od kojih su ga dva pogodila. On je pokušao da pobegne od napadača u garažu ali je tamo preminuo.

Video: U pucnjavi u Nišu ubijen mladić (25): Policija traga za napadačem

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RCINUS

    21. novembar 2019 | 09:33

    Kada zakon zatai djavoli se kote

  • Др

    21. novembar 2019 | 10:25

    Чудо једно! Хиљаде њих одавно познате полицији, ко зна колико пута хапшени и суђени , а сви још увек на слободи! Ипак, у овој држави нешто није у реду!!!?

  • Tara

    21. novembar 2019 | 09:29

    Sve vise poznatih miliciji a oni i dalje na slobodi da je biobiiza iza resetska momak bi jos ziveo i bio prevaspitavan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA