Četiri ugrožene porodice, od kojih 3 sa samohranim roditeljima, dobile su pakete pomoći i malo nade

Akcija je održana u 4 mesta opštine Majdanpek: Vlaolu, Donjem Milanovcu, Miroču i Rudnoj glavi

  • 0
Udruženje Balkanac, humanitarna pomoć

Foto: Udruženje Balkanac

Udruženje “Balkanac” realizovalo je akciju dodele humantirane pomoći, u saradnji sa fondacijom Humanist, prošle subote u četiri mesta opštine Majdanpek: Vlaolu, Donjem Milanovcu, Miroču i Rudnoj glavi.

Četiri ugrožene porodice, od kojih su tri sa samohranim roditeljima, dobile su pakete pomoći sa hranom, sredstva za ličnu higijenu i održavanja domaćinstva. Akciju su podržali opština Majdanpek i Crveni krst.

Nakon ove akcije, u Kulturnom centru Majdanpek članovi Glavnog odbora “Balkanca” održali su tribinu pod nazivom “Mladi mogu da ostvare svoje snove”.

Udruženje Balkanac, humanitarna pomoć

Pomoć za najugroženije, Foto: Udruženje Balkanac

Tom prilikom predsednik udruženja Nemanja Cvetković pričao je o idejama i na koji način ostvaruju svoje ciljeve, Boris Stanojević koordinator za istok govorio je o animiranju mladih u ovom delu Srbije i značaju Majdanpeka kao opštine za realizovanje pojedinih akcija. Emilija Nestorović, direktorka Sektora za kulturu u Balkancu govorila je kako da praktično realizujemo neku svoju ideju.

Tribina je bila odlično posećena, međutim, pomalo brine što je na njoj prisustvovalo samo 20 odsto mladih, od ukupnog broja zainteresovanih za ovu temu.

(Telegraf.rs/ regionalniinformativnicentar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA