≫ 

Slovenka nestala na hrvatskom ostrvu: Porodica nudi nagradu od 10.000 evra za informaciju o njoj

Otišla je u šetnju i više se nije vratila

  • 2
Alma Novljan Foto: Facebook/Tražimo Almo

Slovenka Alma Novljan nestala je na Mljetu 25. juna i od tad joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavio njen suprug s kojim je boravila u autokampu "Đenka'"Lovište na Pelješcu gde je i poslednji put viđena.

Njena porodica objavila je na Fejsbuk stranici kako za informaciju koja će dovesti policiju na pravi trag nude nagradu od 10.000 evra. Mole sve koji su videli Almu da jave policiji ili na broj 112.

Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom "Big Ben London", bele kratke pantalone i smeđe sandale broj 39.

Uprkos svim sredstvima i trudu, potraga za sada nije dala rezultata niti su uočeni novi tragovi.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja 63

    16. jul 2019 | 17:53

    Da li na Mljetu ili na Peljescu? Loviste je na Peljescu (na kraju Peljesca)!

  • Brba

    17. jul 2019 | 08:40

    Hrvatska je postala mesto za horor letovanje.Nema dana bez masovnih tuca,silovanja i ubistava,pljacki....ima toga i kod nas ali se to ovde svodi na domace ljude a nikako na strance kao tamo.Ovde je ubijen Taton koji je u stvari nesrecnim slucajem sam sebe ubio skokom i za to zna cela Srbija i pola Evrope a vidi hrvata!?Svakodnevno lincovanje turista,silovanja devojaka i nikom nista?Neka ih jos malo ali kad dodju na los glas Evropljane vise nikada nece vratiti na to oteto more....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA