≫ 

Crna Gora hit destinacija za milijardere: U Porto Montenegro uplovili Bil Gejts i Tomi Hilfiger

Oni su u Crnu Goru došli na odmor sa porodicama

  • 53

U Porto Montenegru na istom mestu našla su se dva čoveka koje poznaje čitav svet - na svojim luksuznim brodovima došli su da predahnu Bil Gejts i Tomi Hilfiger.

Kako saznaje portal "Telegraf.rs", Bil Gejts sa suprugom Melindom i troje dece u Crnoj Gori letovao ove nedelje, a u luksuznu marinu Porto Montenegro došao je na brodu od 120 metara, koji ima svoju mini podmornicu i helikopter kojim se prebacuje na kopno.

Bil i Melinda Gejts

Foto: Tanjug/AP

U isto vreme u Porto Montenegro uplovio je i Tomi Hilfiger na svojoj luksuznoj jahti, a on je takođe na odmoru sa celom porodicom.

Više informacija o tome kako se ovi milijarderi provode u Porto Montenegru pokušali smo da dobijemo od menadžmenta čuvene marine, međutim, oni su ostali zatvoreni za javnost, jer, kako se priča, "sve što se dešava u Portu, ostaje u Portu".

Kako saznaje Pobjeda, Gejts je u sredu posetio nekoliko atraktivnih lokacija na severu Crne Gore, između ostalog i most na Đurđevića Tari i spustio se atraktivnim zip lajnom. Nakon toga je bio na raftingu Tarom.

Američki milijarder je došao u pratnji većeg broja telohranitelja, nije bilo moguće prići mu, niti je bilo omogućeno fotografisanje. Prema nezvaničnim informacijama, Gejtsovi su viđeni tokom kupanja kod Risna. 

Inače porodica američkog magnata u Crnu Goru je uplovila luksuznom jahtom "Lady S", koja je bila usidrena ispred Kotora i Risna do 28. jula, nakon čega su se Gejtsovi uputili na Sveti Stefan, a potom i u Porto Montenegro, odakle su isplovili u četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    3. avgust 2019 | 11:04

    Ja stvarno ne znam šta ih tamo toliko privlači. Realno to je država čije plaže bi trebalo izbegavati jer čak ni kanalizaciju nemaju i sve odlazi u more!

  • Smrt okupatorima

    3. avgust 2019 | 11:02

    Neće dugo da traje ta crna gora milogora!!!

  • ns

    3. avgust 2019 | 12:06

    "sve što se dešava u Portu, ostaje u Portu", sada cu se usrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA