≫ 

Vatra u krugu fabrike "Energoinvest" ugašena posle 24 sata

Požar je besneo u jednom objektu bivše fabrike u Istočnom Sarajevu

  • 2
požar u Istočnom Sarajevu

Printskrin:Youtube/Klix.ba

Požar koji je izbio u krugu bivše fabrike "Energoinvest - RAOP" u Istočnom Sarajevu i trajao skoro 24 sata konačno je ugašen.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio starešina Teritorijalne vatrogasne jedinice grada Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin. On je rekao da se sada ulazi u poslednju fazu, a to je obilazak terena.

- Sada možemo da smatramo da ne postoji mogućnost da se požar širi ili da izbije nešto novo. Potpuno je lokalizovan i sada je završna faza likvidacije - naveo je Vukadin.

Požar je izbio u subotu oko 11 sati, a na gašenju su radile vatrogasne jedinice iz Istočnog Sarajeva, Kantona Sarajevo i pripadnici Eufora.

Zbog velikog dima i pepela stanovnicima ovog područja je savetovano da vreme ne provode na otvorenom. U požaru niko nije povređen.

Uzrok požara još nije poznat, iako se smatra da bi to mogao biti ljudski faktor.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nostalgija

    11. avgust 2019 | 11:03

    Kad se samo setim koji je to gigant bio. Pravili hidrocentrale po celom svetu, a sad ne možemo sami ni banderu da pobijemo u zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA