≫ 

Turisti na Hvaru iznajmili "vilu" za 6.420 evra - dočekao ih ovaj horor (FOTO)

Kada su šokirani turisti pozvali agenta, rekao im je da "to nije njegov problem"

  • 15
hvar, turisti, prevara, vila

Printscreen: Twitter/Julie

Turisti koji su došli u Hrvatsku i za 6.420 evra iznajmili vilu na Hvaru, dočekalo je neprijatno iznenađenje. Kada su došli na adresu na kojoj se nalazi "vila koju su rezervisali", zatekao ih je makadam, pesak i građevinski radovi. U tom trenutku shvatili su da su prevareni.

- Evo, došli smo pred vilu 18. avgusta i ispalo je da je sve ovo prevara. Nemamo gde da prenoćimo. Zvali smo i agenta, rekao je da to nije njegov problem što ćemo da spavamo napolju - napisala je turistkinja Žuli na Tviteru, koja je na Hvar došla sa prijateljima i planirala je da će imati ugodan odmor.

Ona i njeni prijatelji iznajmili su vilu za 10 osoba koju su platili 6.420 evra, ali kada su stigli na odredište, od vile nije bilo ni "v".

- Niko nije hteo da nam pomogne. Od stanovnika u blizini gradilišta saznali smo da je bilo više ovakvih slučajeva, da nismo prvi koje su prevarili na ovakav način. Zvali smo službu za turiste, ponudili su da nam vrate u roku od 10 dana ili rezervaciju drugog smeštaja, ali o našem trošku - napisala je Žuli.

Dodala je da je sa službom razgovarala pet sati i da je neprihvatljivo da zaposleni u agenciji kaže da nije njegov problem to što će ona i njeni prijatelji da spavaju napolju.

 

VIDEO: Ova gospođica iz Hrvatske se istakla šokantnim sposobnostima:

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA