Nesvakidašnja scena u Zagrebu: Vozači se na ulici otimali o tuđi novac, pa vrištali od sreće (VIDEO)

Vlasnik novčanika iz kog su pare izletele razmišlja da ih prijavi

  • 6
Zagreb, novac

Foto: Index.hr

Usred vrlo prometne zagrebačke Ulice kneza Branimira, dogodila se nesvakidašnja scena: vozači su zaustavljali automobile i trčali po putu sakupljajući novčanice. Na njihovu sreću, a nesreću onog čiji je novac - vozači su za nekoliko sekundi uspeli da sakupe oko 700 evra.

Neke od njih ovaj neočekivani dobitak toliko je razveselio da su vrištali od sreće. A otkud novac na ulici?

Preduzetniku je u žurbi na krovu automobila slučajno ostao novčanik. Dok je vozio, novčanik je pao s vozila, naišao je drugi automobil i pregazio ga, pa su novčanice počele leteti na sve strane.

- Na snimku se vidi kako se pohlepni vozači s osmehom otimaju o tuđi novac, pritom ugrožavajući sebe i druge jer to rade nasred prometne ulice. 

Kako Index.hr piše, vlasnik novčanika je nekako uspeo doći do dokumenata, ali ne i do novca.

RAZMIŠLJAM DA IH PRIJAVIM POLICIJI

- Oko 14 sati dobio sam poziv od, meni do tada nepoznatog muškarca. Rekao mi je da je pronašao moj novčanik na Branimirovoj. Ja sam u tom trenutku bio udaljen nekoliko stotina metara ili minut odatle. Lako se moglo doći do mene jer su dokumenti ostali u novčaniku, kartice, i karte za Dinamovu utakmicu - ispričao je za Vijesti.hr Ivica Ivec, vlasnik novčanika, kom se do danas niko od osoba koje su uzele novac nije javio.

- Ozbiljno razmišljam da sve prijavim policiji, ali ću još malo sačekati, možda se neko danas javi - kaže Ivec koji je srećan jer su mu spasena dokumenta i karta za Dinamo.

Koliko je tačno novca imao u novčaniku, nije siguran, ali procenjuje da je bilo između četiri i pet hiljada kuna (oko 700 evra). Ostalo je svega 100 kuna.

(Telegraf.rs/ Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    14. septembar 2019 | 12:03

    Dobro nisi ostavio dete na krov auta,pa posle da prijaviš policiji da je neko naleteo na njega kad je palo sa krova.

  • Kiki

    14. septembar 2019 | 13:27

    Moja keva ima obicaj rec ? Sirotinjo i bogu si teska. Jadna je ovo demokracija u bonita drzavicama.

  • KimDzong

    14. septembar 2019 | 12:43

    Tudje mnogo slatko,po tome se vidi standard drzave,u Svici ili Norveskoj nebi ni stali ni pogledali a kamoli uzeli,jedino ako se balkanci zateknu na tom mestu onda se sve menja!😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA