≫ 

Snimak tuče na pijaci u Vrapčićima: Trojica udaraju prodavca voća teglom meda zbog znaka na majici

Iako nema detalja o ovom napadu, prema nezvaničnim informacijama reč je o nastavku okršaja navijačkih grupa u Mostaru koji su kulminirali usled gradskog derbija

  • 6
Tuča voće Mostar Printscreen/Youtube/CLIP HD

Jedna osoba je uhapšena zbog napada na mladića koji se u mostarskom prigradskom naselju Vrapčići dogodio u utorak 8. oktobra potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz MUP-a HNK.

- Napadač je uhapšen, dok je napadnuti mladić zadobio lakše telesne povrede i smešten je u bolnicu u Mostaru - rekao je potrparol MUP-a Ljudevit Marić.

Naime, nekoliko osoba napalo je mladića koji kod pumpe prodavao voće i povrće na štandu, a video napada pojavio se na društvenim mrežama.

Iako nema detalja o ovom napadu, prema nezvaničnim informacijama reč je o nastavku okršaja navijačkih grupa u Mostaru koji su kulminirali usled gradskog derbija.

Navodno je napadnuti momak imao znak Fudbalskog kluba Velež na majici, a momci su dohvatili teglu meda i udarali prodavca.

(Telegraf.rs/Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Normalan navijac

    9. oktobar 2019 | 12:45

    Malo je reci bagra

  • Istina

    9. oktobar 2019 | 15:02

    Kakva tegla meda noz je bio u pitanju svaka cast mladicu dobro je odreagovao i uhvatio noz i nije ga pustao inace bi bio mrtav. Strasno zbog cega se gine.. on radi i privredjuje za svoju porodicu, a ovi drustveni paraziti ga napadaju i hoce da ga ubiju zbog majce pa nek trunu u zatvoru sve najgore im zelim!

  • Lord

    9. oktobar 2019 | 13:15

    Ala su hrabri, stoka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA