≫ 

Užas kod Zadra: Sedmorica mladića godinu dana grupno silovala maloletnicu

Ucenjivali su je snimcima, a kad ih je molila da joj to više ne rade, bivši dečko ju je brutalno pretukao

  • 20

Sedam mladića od 17 do 19 godina sedam puta su, u razdoblju od avgusta prošle godine do jula ove godine, navodno silovali tada petnaestogodišnju devojčicu u jednom mestu nedaleko od Zadra.

Kako piše Večernji list pozivajući se na izvore iz policije, mladići su privedeni krajem nedelje, no ubrzo su navodno pušteni da se brane sa slobode uz mere zabrane približavanja žrtvi.

Svi mladići navodno žive u istom mestu gde i danas 16-godišnja devojka.

- U tom mestu početkom avgusta prošle godine tada 15-godišnja devojčica bila je u kući sa nekoliko mladića među kojima je bio i njen bivši dečko. Kada su fizički počeli da je napadaju, ona je bežala, no u jednom trenutku 19-godišnjak ju je ugurao u sobu i zaključao vrata pa je prisilio na seksualni čin - tvrdi izvor.

- Kasnije su je uverili da je sve to snimljeno mobilnim telefonom pa su je u više navrata prisilili ucenama i obmanama na više seksualnih činova. U autobusu su je takođe maltretirali i govorili kako će svim učenicima pokazivati navodne snimke, ali i njenim roditeljima, čega se ona naročito plašila. To se sve odvijalo do jula ove godine kada je najavila da će ih prijaviti policiji, a tada ju je njen bivši dečko brutalno premlatio na plaži. Devojka je navodno sve prijavila policiji pa je obavešten i Centar za socijalni rad - javlja Večernji pozivajući se na policijski izvor blizak istrazi.

Mladiće je sud navodno pustio da se brane sa slobode, ali zvanične informacije sa suda nije bilo moguće dobiti.

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs/Večernji list/Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    14. oktobar 2019 | 06:10

    Dobri neki mladici....a i sud im je jos gori od naseg...ma samo ih vi pustajte sa slobode da se brane...alo bre sa 17 godina silovao! Sad ga zatvori 5 godina da mu ne padne napamet vise

  • Hd

    14. oktobar 2019 | 01:50

    Robija, vesanje, kamenovanje!!! Nemaju status coveka, obicne zivotinje koje treba odstreliti iz drustva, kratko jasno.

  • Beli

    14. oktobar 2019 | 00:35

    Njen zivot je unisten, a ovi monstrumi ce dobiti koju godinu, izaci i ponasati se kao heroji. Dozivotna za ovakve monstrume!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA