≫ 

Masovna tuča u Vukovaru, ima i snimaka: 6 navijača napalo trojicu mladih Srba, jedan u teškom stanju

Navodno se sve dogodilo nakon što su trojica mladića napustila objekat i krenula prema automobilima

  • 8

U noći 12. oktobra, oko 2 sata, u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog sukoba između više osoba, kako je saopšteno iz PU Vukovarsko-sremske.

- Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je šest osoba uzrasta od 18 do 25 godina fizički napalo tri osobe uzrasta od 24 i 23 godine. U sukobu je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, dok su dve lakše povređene. Svi su učesnici sukoba s područja Grada Vukovara. O događaju je obavešteno državno tužilaštvo - kratko je izvestila PU.

Iz policijskih neslužbenih izvora saznaje se kako su napadači u ovome slučaju članovi jedne navijačke grupe koji su fizički napali trojicu mladića srpske nacionalnosti. Navodno se sve dogodilo nakon što su trojica mladića napustila objekat i krenula prema automobilima.

Osoba koja je zadobila teške telesne povrede završila je u KBC-u Osijek na operaciji.

Policija je do imena svih učesnika došla uz pomoć nadzornih kamera postavljenih na ugostiteljskom objektu čije su snimci izuzeti.

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WILSON

    15. oktobar 2019 | 18:32

    Opet moramo ići da oslobodimo Vukovar od ustaše

  • Jaca

    15. oktobar 2019 | 16:55

    Treba ustaše svaki dan prozivat na internetu dasu zlikavci ustaški ako niko ne uradi jaću svaki dan pisat ustaše zlikavci

  • RSK

    15. oktobar 2019 | 19:27

    Ustaše jednom, ustaše uvek! Вуковар!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA