≫ 

Stevanović: "Predsednik Vučić je živ i zdrav, a Srbija grabi napred"

- Hvala Bogu, predsednik Vučić je živ i zdrav. Nastavlja da odgovorno, vredno i posvećeno radi u interesu Srbije i njenih građana - rekao je Stevanović

  • 1

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Dragan Stevanović reagovao je na saopštenje Saveza za Srbiju, upućeno predsedniku Republike.

- Hvala Bogu, predsednik Vučić je živ i zdrav. Nastavlja da odgovorno, vredno i posvećeno radi u interesu Srbije i njenih građana. A to, crno na belo, potvrđuju i konkretni rezultati - rekao je Stevanović i dodao da činjenica da Srbija hrabro grabi napred, da se razvija i da se iz dana u dan menja na bolje.

- Njene institucije rade i funkcionišu, a pre svega zato što više nisu u kandžama kriminalaca, sada okupljenih u "Savezu za census" - naveo je potredsednik Izvršnog odbora SNS.

- I mogu oni da vređaju, pljuju, pričaju laži, ali ne mogu da zaustave Srbiju, a još manje mogu da prevare njene građane. Ne može se bljuvotima sakriti istina, a istina je da su ukrali 619 miliona evra, da su korumpirani, da tuku žene, da ih građani pamte i preziru i da će još dugo sedeti na margini i brčkati se u političkom blatu - kazao je Stevanović.

- Nema Aleksandar Vučuć vremena da se bavi gubitnicima i frustriranim političarima u pokušaju. Srbija i njen predsednik imaju pametnija posla. Čekaju nas novi putevi i fabrike, otvaranje novih radnih mesta i drugi izazovi sa kojima ćemo se, kao i do sada, hrabro hvatati u koštac - zaključio je Stevanović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    9. septembar 2019 | 08:43

    Ovaj precednik je živ i zdrav i da peva i da kuća mu peva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA