≫ 

Zahvalnost za podršku u sprovođenju reformi na putu ka EU: Brnabić primila Skata u oproštajnu posetu

Ambasador Skat je rekao da je saradnja u protekle tri i po godine bila veoma dobra i da je mnogo toga urađeno u tom periodu

  • 3
Ana Brnabic, Kajl Skat Foto: Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je danas u oproštajnu posetu američkog ambasadora Kajla Skata i zahvalila mu na saradnji i doprinosu razvoju odnosa SAD i Srbije.

Premijerka Brnabić je ocenila da je dobra saradnja koju su imali doprinela jačanju odnosa i boljem međusobnom razumevanju Srbije i SAD, saopšteno je iz njenog kabineta.

Ambasador Skat je rekao da je saradnja u protekle tri i po godine bila veoma dobra i da je mnogo toga urađeno u tom periodu.

Ana Brnabic, Kajl Skat Ana Brnabić i Kajl Skat - Foto: Vlada Srbije/Slobodan Miljević

On je istakao da je došlo do značajnog porasta američkih investicija u Srbiji, kao i da je interesovanje američkih firmi za nova ulaganja veliko.

Brnabić je rekla da veoma ceni podršku koju SAD pružaju Srbiji u sprovođenju reformi na putu evropskih integracija, naročito u oblasti vladavine prava i javne administracije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Vujicic

    23. septembar 2019 | 15:18

    Amerika mora da povuce nelegitimno priznanje kosova,da se sudi kriminalcima kosova i da se kosovo uskladi sa ustavom Srbije.

  • Milorad Vujicic

    25. septembar 2019 | 18:02

    Takodje ne,ne,ne u EU.

  • kale

    23. septembar 2019 | 18:27

    Bolje da nije ni dolazio a vec ode😜😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA