Vesić podneo krivičnu prijavu protiv Đilasa i Miljuša

Vesić je objasnio da je prijavu podneo zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti, a protiv Dragana Đilasa i zbog podstrekavanja, pošto je on, kako kaže, bio organizator tog okupljanja

  • 16
Goran Vesić, Dragan Đilas Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podneo je danas krivičnu prijavu protiv lidera SzS Dragana Ðilasa i člana opštinskog veća Stari grad Branka Miljuša zbog više krivičnih dela, a nakon što se grupa pristalica SzS juče okupila ispred stana u kojem Vesić živi s porodicom.

Gostujući u emisiji "Fokus" na O2 televiziji, Vesić je objasnio da je prijavu podneo zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti, a protiv Dragana Đilasa i zbog podstrekavanja, pošto je on, kako kaže, bio organizator tog okupljanja.

Kako kaže, traži je od MUP i BIA u toj krivičnoj prijavi da se utvrdi identitet i ostalih koji su u tome učestvovali da bi znao protiv koga će dalje voditi postupak.

Vesić je naveo da su mu članovi porodice javili da je Dragan Đilas ispred njihove kuće poslao grupu huligana, koju je predvodio Branko Miljuš, koji je, podseća zamenik gradonačlenika, svojevremeno pravio svoje akcije ispred prostorija dnevnog lista "Informer".

Grupa pristalica Saveza za Srbiju juče se ponovo okupila ispred kuće u kojoj živi zamenik gradonačelnika, sa transparentima protiv gradske vlasti i posebno Vesića.

Ista grupa, predvođena Miljušom, bila je i prošle nedelje pred Vesićevom kućom, a Vesić je tada zatražio od Đilasa da odgovori da li je on organizovao njihov dolazak na njegovu adresu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    23. septembar 2019 | 18:06

    Uništio si nam grad čoveče.

  • Vukica

    23. septembar 2019 | 18:23

    Što se tiče porodice, pa SNS je o Nataši Jeremić pisao sve najgore i optuživao je da je šefica narko kartela.

  • Mloka

    23. septembar 2019 | 18:18

    Šta je Vesić sa kamerama radio u privatnoj garaži Djilasa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA