≫ 

Hvala što svetu pokazujete da smo sportska nacija: Karić čestitao odbojkašicama i odbojkašima uspeh

U ovom vremenu teških iskušenja za naš narod, kada se borimo za ekonomski napredak ali i egzistencijalni opstanak naše zemlje, ovakvi trenuci nemaju cenu - napisao je Karić na Fejsbuku

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Nema nikog od nas koji volimo svoju zemlju i svoj narod, kome se sinoć nisu ovlažile oči i pošli žmarci niz kičmu, dok smo slušali "Bože Pravde" i gledali naše odbojkaše kako stoje na pobedničkom postolju, na krovu Evrope, i glasno i radosno pevaju našu himnu - poručio je predsednik  Pokreta snaga Srbije - BK Bogoljub Karić.

On je ovim rečima čestitao uspeh ženskoj i muškoj odbojkaškoj reprezentaciji, koje su se, svaka u svom takmičenju, popele na "krov Evrope".

- U ovom vremenu teških iskušenja za naš narod, kada se borimo za ekonomski napredak ali i egzistencijalni opstanak naše zemlje, ovakvi trenuci nemaju cenu. Ti momci, kao i par nedelja pre njih naše heroine, odbojkašice, nas svojim srcem, požrtvovanjem i umećem objedinjuju, daju nam veru u sebe i u našu zemlju, vetar u leđa i sreću i ponos u srcu!

Ogromno hvala našim odbojkašicama i odbojkašima, kao i svim našim divnim sportistima, koji više nego dostojno predstavljaju našu zemlju, rasprostiru srpsku zastavu preko cele planete i dokazuju da smo mi, možda mala po brojnosti, ali velika sportska nacija.

- Kao što su kroz našu istoriju, naši hrabri ratnici proslavljali ime našeg naroda svojim viteštvom i herojstvom, tako i danas ovi momci i devojke, u sportu, u tom, kako je Orvel govorio: savremenom "ratu bez pucanja", svojom srčanošću i umećem pokazuju kako se voli i kako se treba boriti za svoju zemlju i svoj narod - poručio je u objavi na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA