≫ 

Karić čestitao pobedu novom predsedniku Tunisa

Naglasio je da veliku zahvalnost dugujemo Tunis što nije priznala takozvanu državu Kosovo

  • 0
Dragomir Karić

Foto: Promo

Narodni poslanik Dragomir J. Karić čestitao je Kaisu Sajedu pobedu na predsedničkim izborima u Tunisu.

Karić je u pismu u ime Parlamentarne grupe prijateljstva sa Tunisom pri Narodnoj skupštini Srbije čiji je predsednik i Udruženja građana Srbije u Tunisu na čijem je čelu, u ime Milanke Karić, narodne poslanice iz Pokreta Snaga Srbije - Bogoljub Karić, u ime porodice Karić i u svoje lično ime, naveo da veruje da će novoizabrani predsednik nastaviti da neguje prijateljske odnose sa Srbijom i da će nastojati da ih sa predsednikom Aleksandrom Vučićem unapredi u svim segmentima.

Dragomir Karić

Foto: Promo

Naglasio je da veliku zahvalnost dugujemo Tunis što nije priznala takozvanu državu Kosovo i što poštuje integritet Republike Srbije.

Dragomir Karić

Foto: Promo

Podsetio je da prijateljstvo između dve države koje datira još od Prvog svetskog rata kada je narod Tunisa pomogao da se 52.000 srpskih vojnika oporavi nakon što su bili primorani da se preko snegom okovane Albanije povuku iz svoje otadžbine. Nažalost, na tlu Tunisa je ostalo 3.700 grobova srpskih ratnika.

Video: Nekoliko vekova biznisa: Evo čime su se bavili preci Bogoljuba Karića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA