≫ 

Urnebesno pismo Srbina koji je odlepio zbog roze flaminga na naduvavanje: To te vreba, pa te zaskoči

"Obično napada prvi dan letovanja. Ima nepogrešiv instikt kojim detektuje svaki pokret tek pridošlih srpskih turista"

  • 10
Flamingo na naduvavanje Foto: Pixabay

Jednog Srbina je toliko iziritirao roze flamingo kod svi nose na letovanje, da je morao da napiše džinovski status posvećen ovoj "pojavi". Očigledno mu nije jasno zašto devojke imaju potrebu da se slikaju na roze flamingu, pa te slike postavljaju na društvene mreže, kao ni zašto se deca toliko "lepe" za njega, pa je svoju frustraciju morao da podeli sa svima. Njegov duhoviti status prenosimo u celini.

Evo kako on doživljava roze flaminga. Da li je jedini?

"Spada u red najvećih napasti, kako u Grčkoj, tako i u svim ostalim letnjim turističkim destinacijama. To je u stanju da te uporno posmatra, vreba, da prati strpljivo svaki tvoj korak i da te zaskoči u pravom momentu. Ne, to nije ona famozna riba zmaj, nije nikakva morska ili kopnena neman, to je nešto mnogo mnogo opasnije.

Obično napada prvi dan letovanja. Ima nepogrešiv instikt kojim detektuje svaki pokret tek pridošlih srpskih turista. Najrizičnija su prva tri dana, ako preživiš njih, posle toga je sve manja verovatnoća da te zaskoči. Poslednjih dana letovanja je skoro pa bezopasan, ali ne treba se mnogo opuštati jer stara izreka kaže, ko se čuva i Bog ga čuva.

Ako se ipak desi da te zaskoči, u 99 odsto slučajeva će to biti preko deteta ili dece, u zavisnosti od toga koliko ih već imaš. U onaj 1 odsto slučajeva napada razmažene devojke nesrećnih mladića. Što veći broj dece, to ti je manja šansa da se odbraniš. Sve počinje jednim pogledom deteta koji se kao magnet hvata za to ružičasto čudo i od tog trenutka prestaješ da vladaš situacijom.

Roze flamingo To su najveće napasti na moru, a bogami i na plaži, Foto: Pixabay

Kvalitet letovanja od tog trenutka umesto uzlaznom kreće silaznom putanjom i teraće tako sve dok ne odlučiš da je konačno dosta i da se toj napasti mora stati na put. A dok ne dođe do tog sudbonosnog trena, tvoj odmor će biti umor. Guraćeš se sa tom alurždijom i rvati ako se odlučiš za taktiku br.1.

Ako se pak odlučiš za taktiku preživljavanja br.2 onda ćeš ostajati bez daha bar jednom dnevno toliko da će svaki put biti povuci potegni da ne padneš u nesvest. I garantovano, posle par dana taktike 2 svi se odlučuju za taktiku br.1. E, tu se ubacuje i tvoja lepša polovina kad je to guranje i rvanje u pitanju s tim što ona pod obavezno tokom borbe viče da ne kažem zvoca, kljuca ili čantra: Jesam li ti rekla. Jesam li ti rekla... Onda posle dva dana ona ga otrese od zemlju uz pažljivo odabrane reči pred decom: Da se nosiš i ti i Flamingo u ....bip...bip...bip... terinu.

I šta ćes kukavče sinji, deca pište, gleda narod, uprtiš opet frenda i vuci. Ovog puta ga uhvatiš za vrat ne bi li ga udavio. Neretko se ta neman zakači i za krov tvog automobila tako da moraš da vodiš računa i da ga vetar ne odnese, a toliko bi to želeo. Apsurdno, ali istinito.

Roze flamingo Ne da se udaviti ni kad ga uhvatiš za vrat, Foto: Pixabay

Verovao ili ne, postoji i nešto dobro u svoj toj muci. Ako se odlučiš da ga ne vučeš u hotel na parkiranje već ga ostavljaš u automobilu, tvoj četvorotočkaš će garantovano biti siguran. Nema tog lopova koji ima volje i vremena da se petlja s tim. Sigurnije je od zedera, lavlje kandže i pit bula.

I na kraju, dođe i taj poslednji dan nezaboravnog letovanja i tvojih dva minuta zadovoljstva kada to ružičasto čudovište ostaje na nekoj plaži, terasi odmarališta ili u kontejneru, pod izgovorom da nema mesta u bunkeru. Jok, ponećes ga kući, pa da ga preskačeš po dnevnoj sobi.

Jedina misao koja ti se u tom trenutku mota po glavi je: Majke ti ga dosadne, smaračke, dođe i tebi kraj. Ove godine sam ovako, ali sledeće nema šanse. Druga godina, druga destinacija, ista neman. I zašto uopšte mora da bude te PINK boje, kao da zna da dolaziš iz Srbije.

Pozdrav iz Leptokarije."

VIDEO: Urnebesan skeč Kruševac geta o paradajz turistima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    22. jul 2019 | 19:41

    Alal ti vera... Nasmejao si me do suza...

  • uros

    22. jul 2019 | 20:09

    Ziva istina, mene su ćerke prvi dan zarobile 😂 jos sam na kraju morao da izduvam i spakujem 😂😂😂😂 pakao jbt, zena i ja, borba sa pelikanom 2:1 ahahahahahahahah

  • Djule

    22. jul 2019 | 20:40

    Hahahahah Ahahahahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA