Srpski putnici čekali su let 16 sati na aerodromu u Parizu, a evo šta kažu u avio-kompaniji

Let kompanije "Wizzair" otkazan je iz samo jednog razloga

  • 19
Aerodrom Bove, Pariz, let, putnici Foto: Telegraf.rs

Više od 70 Srba bilo je zarobljeno 16 sati na Aerodromu Bove u ParizuIako je još sinoć u 21 sat trebalo da polete za Beograd, avion se uopšte nije pojavio, a onda im je ponuđeno da se vrate autobusom, što je većina morala da prihvati, jer inače ne žive u Francuskoj.

U kompaniji "Wizz Air" se izvinjavaju svim oštećenim putnicima za svaku neprijatnost i navode zašto je došlo do otkazivanja leta.

Aerodrom Bove, Pariz, Srbi Aerodrom Bove, Foto: Čitalac Telegrafa

- Let sa pariskog aerodroma „Bove” za Beograd otkazan je 25. jula zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Putnicima sa navedenog leta pružene su sve informacije o opcijama koje su im na raspolaganju i ponuđena je alternativa u vidu dostupnih letova "Wizz Air", prevoz kopnenim putem, refundacija ukupne cene karte ili 120 odsto originalne cene karte rezervisane u vidu kredita kod avio-kompanije - navode u kompaniji.

Iako su, kažu, vremenski uslovi van kontrole kompanije, "Wizz Air" se izvinjava svim oštećenim putnicima za svaku neprijatnost.

- Bezbednost naših putnika, posade i aviona ostaje naš najvažniji prioritet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    26. jul 2019 | 15:51

    Odlučna reklama za kompaniju. Pa gospodo izvol'te.

  • plavi safir

    26. jul 2019 | 16:43

    Nešto opasno smrdi kod Wizzair. Moja majka sa vraćala iz Niša pre dve nedelje. Meni je stigao SMS već u 13:30 da se poletanje odlaže za 22:15 , umesto 19h. Njima su tek u 17h rekli da će da kasne a malo kasnije i da se odlaže zbog nevremena u Baselu. Nevremena bilo nije, živim tu. Leteli su za Frankfurt pa onda busom do Basela. Umesto u 21:30 stigla je sledećeg dana u 5:30. Neki problem postoji, nisu uopšte seriozni.

  • Milsn

    26. jul 2019 | 17:29

    Svi imaju pravo na povracaj novca , https://www.flightright.com/ na ovoj internet strani imas pravo na povracaj para do 600eur. Ja sam dobio novac od wizz air nazad na relaciji Beograd/Malmo zbog kasnjenja. Na ovoj stranici su zastupnici iz Londona , ne kosta nista rade na procenat od karti od naplate ,ko ima kartu i obrazlozenje zbog cega avion kasino, moze da se naplati i do 10 god unazad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA