≫ 

Baku proglasili mrtvom, komšije se okupile, a ona oživela pred njima: Drugi ovakav slučaj u Kikindi

Kikinđanka I.K. pronađena je u lošem zdravstvenom stanju u svojoj kući u Kikindi, po dolasku Hitne pomoći konstantovana je smrt starice, ali je ona na iznenađenje prisutnih komšija počela da daje znake života

  • 9
Starica, baba, zena u krevetu Foto-ilustracija: Shutterstock

Pogrebna služba u Kikindi još jednom se zaprepastila kada su na poziv komšija došli da preuzmu telo starice I.K. (89), koja je po dolasku pogrebnika iznenada otvorila oči.

Kikinđanka I.K. pronađena je u lošem zdravstvenom stanju u svojoj kući u Kikindi, po dolasku Hitne pomoći konstantovana je smrt starice, ali je ona na iznenađenje prisutnih komšija koji su zvali dežurnog lekara, a kasnije i Pogrebnu službu, počela da daje znake života.

Kako saznajemo od prisutnih komšija koji su zatekli baku, ona je prvo otvorila oči i počela da pomera ruku, zaprepašćeni, pozvali su Hitnu pomoć ponovo, koja je baku transportovala na odeljenje neurologije u kikindskoj Opštoj bolnici.

-Kada smo pokušali da je presvučemo , ona je odjednom "mahnula" rukom, a onde je i otvorila oči. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć koja je došla i utvrđeno je da je baka živa. Prebacili su je u bolnicu - pričaju prisutne komšije.

Baba oživela, Kikinda Kuća u kojoj je živela Radojka koja je prošle godine oživela; Foto: Google Street View

Ovo je drugi bizaran slučaj u Kikindi kada je lice proglešeno mrtvim davalo znake života. Prvi put, maja prošle godine baka Radojka S. (70), proglašena je mrtvom, ali je ubrzo po dolasku pogrebnika ona "oživela".

- Za razliku od prvog slučaja, baka I. K. nije imala mrtvačku ukočenost i mrtvačke mrlje kao što je bilo u slučaju bake Radojke S. (70) - kaže nam izvor upućen u ovaj slučaj.

U kikindskom Domu zdravlja, ovaj slučaj još uvek nisu prokomentarisali. Kako je navela dr Biljana Marković, direktor ove ustanove, nakon izveštaja komisije za Unutrašnju kontrolu biće poznati detalji ovog slučaja u Kikindi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    3. avgust 2019 | 23:34

    Nije ovo smesno,zalosno je koliko su nam lekari strucni,da ne razlikuju zivog od mrtvog coveka

  • ja

    3. avgust 2019 | 23:05

    ovakav slucaj se desion u mome kraju pre dvadesetak godina,ljudi se skupili da sahrane coveka a on oziveo

  • DARKO 100%

    3. avgust 2019 | 23:06

    Fata morgana😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA