Ko pronađe trovače životinja u Pančevu, dobija nagradu od čak 300.000 dinara

U pančevačkom naselju Kotež nepoznata lica nedeljama truju pse i mačke, te je bilo kakva informacija dobrodošla

  • 22

Otrov namenjen psima pronađen je u sredu na zelenoj površini kod pet šopa u naselju Kotež 2 u Pančevu, potvrdio je za portal 013 info Željko Stojčić, jedan od organizatora protestnog skupa aktivista održanog u nedelju ispred zgrade Gradske uprave.

Zabrinuti aktivisti ukazali su tada na još nekoliko slučajeva otrovanih pasa i mačaka u Pančevu, od kojih su neke i u samom centru grada.

U objavi na internetu Željko Stojčić je ponudio i nagradu od 300.000 dinara za informaciju koja bi vodila ka onima koji postavljajući otrovanu hranu na javnim površinama truju gradske pse i mačke, a tako čine krivično delo.

Prošle nedelje bila je ponuđena nagrada od 100.000 dinara za istu vrstu informacija, ali su se trovanja nastavila. Nagrade su ponuđene kako bi zabrinuti i aktivni građani relevantnu informaciju koju dobiju prosledili policiji i tako joj pomogli.

(Telegraf.rs/013 info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. avgust 2019 | 10:35

    Selim sr u Pancevo na neko vreme

  • Biljka

    8. avgust 2019 | 12:48

    A sta cemo mi izujedani od kerova? !! Jer da tuzimo Grad sto je dozvolio vlasnicima da pustaju kerove da vrse nuzdu i zapisavaju gde stignu i po trotoarima i po parkovima za decu?

  • Radivoje

    8. avgust 2019 | 10:46

    Samo fik i gotovo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA