≫ 

Kako izgleda radni dan Lidl prodavaca?

Još od prošlogodišnjeg otvaranja se pitate kako izgleda radni dan u Lidlu? Pogledajte na koje uslove rada mogu da računaju zaposleni u prvom savremenom diskontu u Srbiji!

  • 30
Lidl prodaja Foto: Jovan Marjanov

Petodnevna radna nedelja, plaćeno prekovremeno radno vreme, online platforma za učenje i usavršavanje, posebne prostorije za dnevni odmor i privatno zdravstveno osiguranje – ne, ovo nije opšti opis odličnih uslova rada, već tipičan radni dan prodavca u kompaniji Lidl Srbija.

Pitate se u čemu je tajna uspeha? Za početak, postojanje sektora Ljudski resursi nije neuobičajeno, ali Lidl se izdvaja time što ima posebno odeljenje u ovom sektoru, koje se zove „Briga o zaposlenima”. Osnovno zaduženje ovog odeljenja je da poveća zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih, pa tako, predvođena njime i osluškujući potrebe radnika, kompanija stalno ulaže u unapređenje uslova rada.

Šta to konkretno znači? U martu ove godine, svi zaposleni dobili su mogućnost korišćenja privatnog zdravstvenog osiguranja. Kako bi se podržao balans privatnog i poslovnog života, raspored za svaku nedelju se dogovara unapred, što umnogome olakšava planiranje slobodnog vremena. Moderna oprema i izuzetna pažnja posvećena bezbednosti na radu se podrazumevaju, kao i dinamično radno okruženje, mnoštvo prilika za profesionalno usavršavanje i mogućnosti za napredovanje.

Lidl prodaja Foto: Jovan Marjanov

Osim toga, Lidl veruje kako srećni i zadovoljni zaposleni mnogo više neguju timski duh i srdačne međusobne odnose. Kako bi se dobri kolegijalni odnosi podsticali, svakom novozaposlenom pomaže iskusniji kolega, a za druženje i odmor su im dostupne i zajedničke prostorije. Predstavnici kompanije misle i o zdravlju svojih radnika, pa je tako uvedena „moćna voćna sreda“, projekat u okviru kojeg zaposleni svake srede dobijaju besplatno voće.

Bez obzira na to što ovde nije kraj prednostima rada u Lidlu, nije čudno ukoliko ste već poželeli da ovako izgleda i vaša radna svakodnevica. Dobre vesti su da vas od toga možda deli samo klik – prijava za posao na sajtu karijera.lidl.rs!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola U.

    19. avgust 2019 | 10:15

    Predlažem da se istraživanje ponovi, ali da pitate zaposlene!

  • lea

    19. avgust 2019 | 15:30

    Lidl u Srbiji uopste nema robu koju mi imamo u Ch. Nula

  • Realista

    19. avgust 2019 | 14:20

    Bio u Lidlu u Njemačkoj i kod nas. Cijene iste ili manje u Njemačkoj a plata radnika da se ne poredi. Dakle, sve je opet do države a ne do firme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA