≫ 

Slanje novca – Brzo, sigurno i povoljno!

Svedoci smo rastuće potrebe da sa dragim i najmilijim ljudima širom sveta budemo u kontaktu, održimo jake i neraskidive veze uprkos geografskoj distanci

  • 1

Često želimo da ih na neki način obradujemo, pomognemo, podržimo... A nismo sigurni na koji način, imamo malo raspoloživog vremena, potrebno je napraviti adekvatnu organizaciju i napraviti pouzdan izbor...

U današnje vreme, sa razvojem tehnologije, transfer novca je čest vid podrške našoj porodici i prijateljima širom sveta. Međutim, slanje ili primanje novca često mogu biti naporni usled nedostatka vremena, administrativnih postupaka i odabira prave metode to jest načina transfera koji nam najviše odgovara.

Dijaspora.shop, transfer novca Foto: Promo/Dijaspora.Shop

Dijaspora.Shop nudi pouzdano i kvalitetno rešenje - ekspres transfer novca putem servisa Mastercard MoneySend. iPay servis razvijen na Mastercard platformi pruža mogućnost direktnog slanja novca bez odlaska u banku, između bilo koje dve Mastercard platne kartice, u više od 50 evropskih zemalja.

Najveće prednosti ekspres slanja i primanja novca putem Dijaspora.Shop internet prodavnice putem Mastercard Moneysend servisa su:

Niske provizije – do 3%

Maksimalna sigurnost - servis je sertifikovan po strogim standardima kompanije Mastercard i iPay, operacije tokom transfera su zaštićene 3D-Secure tehnologijom

U bilo koje doba dana ili noći, dok ste kod kuće ili u pokretu, putem telefona, tableta ili računara obavite transfer novca u samo 6 jednostavnih koraka

Izuzetno kratko vreme potrebno za transfer sredstava. Novac je na raspolaganju ODMAH po prijemu email ili SMS potvrde o uspešnoj transakciji.

Samo korišćenje servisa je izuzetno sigurno i jednostavno. Transfer novca se može obaviti u samo par klikova odnosno koraka. Na novom unapređenom servisu ekspres slanja novca koji je koristi Mastercard Moneysend platformu, brzo i lako popunite podatke i novac ekspresno stiže do željenog primaoca.U suštini sve što treba da imate je broj Mastercard platne kartice osobe kojoj šaljete novac.

Industrijski standardi kojih se pridržavaju kompanije Mastercard I iPay učiniće uvek da vaš transfer novca bude izvršen na bezbedan i siguran način zahvaljujući 3D-Secure tehnologiji, tako da možete biti apsolutno bezbrižni i obaviti pouzdan transfer u bilo koje doba dana ili noći, 24/7/365, sa mobilnog telefona, tableta ili računara u više od 50 evropskih zemalja, bez fizičkog odlaska u banku ili platnu instituciju.

Dijaspora.Shop, zvanično najbolja internet prodavnica u 2018. / 2019. godini  sa 85.000 različitih proizvoda u ponudi, uvođenjem usluge ekspres slanja novca teži da briše granice i omogući našim ljudima širom sveta da podrže i obraduju drage osobe gde god se nalaze i kada god požele.

Dijaspora.shop, transfer novca Foto: Promo/Dijaspora.Shop

Sve dodatne informacije možete pronaći na www.ipay.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA