≫ 

Smena sunca i oblaka se nastavlja: Temperatura do 30 stepeni, a evo kada se očekuju pljuskovi

Veći deo nedelje, ipak, obeležiće lepo vreme

  • 0

U Srbiji će danas prepodne biti pretežno sunčano vreme, dok se na severozapadu očekuje nešto više oblačnosti, a ponegde se očekuje kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Poslepodne i uveče u većem delu zemlje biće promenljivo oblačno, a na severu i severoistoku Srbije i u brdsko-planinskim predelima očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom, naročito na području Vojvodine, Podunavlja i u Braničevskom okrugu.

Vreme, prognoza Foto: Printskrin/RHMZ

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima i do 100 km/h. Krajem dana vetar će biti u slabljenju i skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura kretaće se od 15 do 19 stepeni, a maksimalna dnevna od 25 do 30 stepeni.

Vreme, prognoza Foto: Printskrin/RHMZ

I u Beogradu će prepodne biti pretežno sunčano, dok se poslepodne očekuje promenljivo oblačno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada biće uslova za obilnije pljuskove.

Vreme, prognoza Foto: Printskrin/RHMZ

Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju i skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura iznosiće 18 stepeni, a maksimalna dnevna 29.

Sutra će nakon vedrog i svežeg jutra biti sunčano i toplo, a temperatura će se kretati od 24 stepena na severozapadu do 29 stepeni na jugoistoku Srbije. Od srede do subote biće pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost, dok se ređa pojava pljuskova sa grmljavinom očekuje tek ponegde na jugozapadu Srbije.

VIDEO: Tutnji nevreme Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA