Svetski kvalitet po pristupačnim cenama

Dostupni svima

  • 0
Salon nameštaja Forma Ideale, Beograd

Foto: Promo/Forma Ideale

Svako vreme donosi brojne nove trendove koje prati i odgovarajuća reakcija odnosno adekvatno ponašanje kupaca. Nekada se za novi nameštaj štedelo godinama i kupovao se jednom tokom životnog veka dok danas pristupačnost cena ali i prodavnica, stalne akcije kao i online kupovina privlače kupce da se i više puta godišnje opredele za kupovinu nekog komada nameštaja. Dobro iskustvo u kupovini kao i zadovoljstvo prilikom korišćenja nameštaja kupci često dele na internetu što nam pokazuje da cena najčešće privuče dok kvalitet definitivno potvrđuje kupovinu.

Salon nameštaja Forma Ideale, Beograd

Foto: Promo/Forma Ideale

Upravo taj odnos cene i kvaliteta proizvoda ključni je faktor prilikom proizvodnje nameštaja u kompaniji Forma Ideale, koja je lider na tržištu nameštaja u Srbiji.

Brojna priznanja kojima je kompanija nagradjivana u poslednjih nekoliko godina, prava su ilustracija opredeljenja da Forma Ideale sluša kupce, uvažava povratne informacije i radi na usaglašavanju onoga šta kupac želi u različitom vremenskom periodu.

Koliko god da su kupci izbirljivi i da žele da pronađu najbolje za svoj dom, toliko moramo uvek da budemo svesni šire slike, a to je da je cena i dalje veoma bitna u izboru nameštaja. Nije često presudna, ali je ono što privuče kupce, a kad se na cenu doda i kvalitet proizvoda onda je to za današnjeg kupca najbolji izbor. Upravo iz tih razloga nam je važno da u naših 35 salona širom Srbije budemo dostupni svim kupcima u Srbiji, ali i odličan izbor kad je u pitanju odnos cene i kvaliteta. Kad kupcima jednom pokažete da imaju izbor i da su im dostupni visokokvalitetni komadi nameštaja po cenama koje odgovaraju njihovom džepu, stičete njihovo poverenje i uvek vam se vraćaju - saopštavaju iz kompanije Forma Ideale.

Fabrika Forma Ideale, Kragujevac

Foto: Promo/Forma Ideale

Domaća kompanija koja proizvodi na teritoriji Srbije upravo za svoje kupce može i da ponudi konkuretne cene nameštaja dobrog kvaliteta, koji se baš takav distribuira i u 44 zemlje i na 4 kontinenta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA