≫ 

Ministarstvo prosvete se oglasilo o incidentu u kom je osmak tukao direktora škole

Učenik je navodno udarao direktora po glavi

  • 4
OŠ Jovan Jovanović Zmaj, dečak pretukao direktora

Foto ilustracija: Telegraf/M. Beljan

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja preduzelo sve korake iz svoje nadležnosti u slučaju incidenta u Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz toga resora.

U saopštenju se navodi da je Ministarstvo obavešteno da je u toj školi na času geografije tokom redovne posete došlo do incidenta između direktora škole Zorana Ðurića i učenika osmog razreda L. Š.

- Škola je ispoštovala proceduru i obavestila školskog policajca, SUP, Centar za socijalni rad, Školsku upravu Novi Sad i prosvetne inspektore u Sremskoj Mitrovici i održala sastanak Tima za zaštitu diskriminacije nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja - poručili su iz Ministarstva.

Podsetimo, ranije je otkriveno da je učenik najpre sedištem od bicikla udario direktora u glavu, a potom ga udario još nekoliko puta bez "rekvizita".

Video: Učenik gađa flašom starog profesora pa viče Nisam ja, nisam ja

(telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    16. oktobar 2019 | 22:17

    Za učenika je moj nadimak, pa da mu ne padne na pamet ni mačku da udari.

  • J....

    17. oktobar 2019 | 09:10

    A sta je direktor mogao da uradi???nista ali bas nista!ovi zakoni prave od dece nasilnike uz blagoslov roditelja!roditelje treba debelo po dzepu pa i ako treba zatvor a decu u popravni dom pa da vidite kako bi se sve sredilo.danas deca (maloletna)prijavljuju roditelje policiji za psihicko zlostavljanje eeeejjjjj cemu ovo vodi???moze to ali odmah takvu decu u popravni dom pa da se pise u svim medijima pa da vidimo da lu ce neko da se seti da prijavi roditelja sto ga vaspitava.drzavo preduzmi nesto

  • Mile

    16. oktobar 2019 | 17:03

    A direktor je sve to stoički podneo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA