≫ 

U udesu u Nišu povređene 3 tinejdžerke: Jedna vozila s probnom dozvolom i izazvala sudar

A.N. nije poštovala prva prvenstva pri skretanju

  • 0
Nezgoda, Niš

Foto: Čitalac Telegrafa

Nišlijka A.N. (18), njena vršnjakinja J.Đ. i godinu dana mlađa A.M. teže su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23 sata na Bulevaru 12. februar u Nišu i zadržane su na lečenju u niškoj bolnici.

Do nezgode je došlo jer A.N. koja je upravljala "citroenom" prilikom skretanja sa Bulevara 12. februar u ulicu Aleksandra Medvedeva nije ustupila pravo prvenstva prolaza vozilu "audi" koje joj je dolazilo u susret, a kojim je upravljao četrdesetogodišnji Nišlija.

Sudar, Niš

Foto: Čitalac Telegrafa

Kako je saopšteno iz Kliničkog centra, punoletne devojke su zadržane na Klinici na neurohirurgiju zbog kontuzija glave, a maloletnica zbog iste vrste povreda, na Klinici za dečju hirurgiju. Mladić (18) koji je bio sa njima u automobilu nije povređen kao ni vozač "audija".

Policija je obavila uviđaj, a o nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. Kako saznajemo, A.N. je imala probnu dozvolu i nije smela da vozi posle 23 sata.

 

Video: Težak udes kod Smederava: Formirale se kilometarske kolone

 (D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA