≫ 

Rumun uživo prenosio brzu vožnju na Fejsbuku: Ubio trudnicu, njeno trogodišnje dete i baku (VIDEO)

U nesreći koja se dogodila na istoku Rumunije poginule su tri osobe, a jedna je povređena. Dva muškarca iz automobila koji su snimali brzu vožnju takođe su pretrpeli povrede

  • 4
Rumun vozač

Pritnskrin: Youtube/Realitatea Locala

Troje ljudi poginulo je na istoku Rumunije kada je muškarac koji je uživo prenosio snimak brze vožnje na Fejsbuku, sportskim automobilom sleteo s puta i uleteo u njihovo dvorište. U nesreći su smrtno stradali trudnica, njeno trogodišnje dete i 79-godišnja žena, prenela je televizija "Antena 1".

Incident u kom su život izgubile tri osobe, a jedna povređena, dogodio se u nedelju u naselju Vakareni, 250 kilometara istočno od prestonice Bukurešta.

Vozač i putnik u automobilu takođe su povređeni. Vozač je, uprkos zadobijenim povredama, pokušao da pobegne, ali je brzo uhapšen.

Osumnjičeni je kamerom u automobilu snimao svoju prebrzu vožnju, koju je uživo prenosio na Fejsbuku. Ovakav smrtonosni hobi postao je redovnost u balkanskim zemljama.

Podsetimo, u maju 2018. godine osmoro rumunskih radnika i njihov vozač koji su se snimali kamerom, smrtno su stradali u Mađarskoj u sudaru s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smera.

Rumunska vlada najavila je hitno donošenje zakona kojim bi se drastično povećale kazne za ljude koriste ili se na sličan način zabavljaju mobilnim telefonima.

VIDEO: Snimak vozača koji je napravio karambol u Strahinjića Bana

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    12. avgust 2019 | 16:40

    Do juće u Srbiji kopali pod nadnicu a dupe smestili u Bmw M6 pa završili u kokošinjcu. To radi EU sa slepcima.

  • Peca

    12. avgust 2019 | 17:26

    Kako Bog ne oduzme zivot ovim zlotvorima nego nastradaju u vecini slucajeva nevina bica...

  • Лицемер

    12. avgust 2019 | 17:08

    Пекао бих га на тихој ватри...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA