Posle smrti milijardera pedofila, ovu madam je tražio ceo svet: Podvodila je maloletnice (VIDEO)

Neki tvrde da se nalazi u Francuskoj, dok drugi tvrde da je na imanju jednog milijardera

  • 2
Ghislaine Maxwell Foto: Guliver/Laura Cavanaugh/Getty Images

U SAD je u toku velika potraga za 57-godišnjom Gizlejn Maksvel, madam koja je dovodila "maloletnice seksualnom presupniku Džefriju Epstajnu za njegov užitak".

Nakon njegovog samoubistva u zatvoru, američko državno tužilaštvo na području južnoj Njujorka nastavlja istragu zbog seksualne trgovine i ostalih optužbi. U novoj tužbi jedna od žrtvi upravo je Maksvel navela kao osobu koja je "bila podrška Epstajnovom krugu trgovine seksom".

Glavni državni tužitelj Vilijam Bar najavio je kako pravosudni organi dolaze po one koji su sarađivali sa Epstajnom.

- Budite sigurni da se slučaj nastavlja sa svima koji su sarađivali sa njim. Niko od učesnika ne može mirno da spava. Žrtve zaslužuju pravdu i dobiće je - naglasio je.

Maksvel nije optužena ni za kakve zločine koji je povezuju sa Epstajnom. Godinama je negirala da je uradila nešto loše, posebno nakon tvrdenj Virdžinije Roberts Gifr da su je upravo ona i Epstajn pripremali za seks sa britanskim pricom Endruom.

Jeffrey Epstein Foto: Tanjug/AP

Međutim, prošle nedelje je isplivao niz dokumenata u tužbi koju je podnela Gifr u kojima stoji kako se Maksvel navodno vozila u potrazi za deset "maserki" koje bi Epstajn mogao da zlostavlja, a ona je u njima navodno učestvovala sama. I sama imala "seks roblje".

Advokat koji zastupa Gufr i ostale Epstajnove žrtve kaže kako je logično da će se istraga sada fokusirati na Maksvel nakon Epstajnove smrti.

- Neće moći da se sakrije. Nema mesta u civilizovanom društvu na koje može da ode a da je ne pronađu. I za razliku od Epstajna ona nema ogromne resurse koji su joj potrebni da bi započela novi život na mestu s kog ne bi mogla da bude izručena. Zanimljivo je razmišljati gde bi mogla da bude, ali važnije pitanje je u kojoj su fazi tužitelji s pokretanjem predmeta i da li ona sarađuje - rekao je.

Zasada nije poznato da li je ona razgovarala sa nekim nakon Epstajnovog hapšenja.

Ghislaine Maxwell Foto: Guliver/Laura Cavanaugh/Getty Images

Prijatelji su rekli da se skriva negde u Francuskoj, gde je znala da boravi u njegovoj ekskluzivnoj rezidenciji u Parizu.

- Ne odgovara na pozive ni svojih najbližih prijatelja - rekao je jedan od njih koji je pokušao da dođe do nje poslednjih nedelja.

Epstajn je kupio niz nekretnina unutar zgrade na aveniji Foč za oko 1,5 miliona evra 2002. godine. Policija istražuje i njegovo poslovanje u Francuskoj. Maksvelina sestra Kristin takođe poseduje nekretnine u Francuskoj.

Ipak, "Dejli mejl" piše da Maksvel uopšte nije u Evropi već na usamljenom imanju izvršnog direktora i pomorskog sturučnjaka Skota Borgersona u Mančesteru kraj mora u Masečusetsu.

Pogledajte video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs/Express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    16. avgust 2019 | 19:37

    STVARNO JE CUDNO I PROSTO NEVEROVATNI DA JE U OKRUZENJU KLINTONOVIH 70 LJUDI IZVRSILO SUICID - STVAR JE ZA GINISA ILI???!!!!!?!!???

  • Robert

    22. avgust 2019 | 21:42

    Cista namestaljka! Posle toliko vremena,se setile da su silovane? Glupost! Nego namestanje od trampa zbog klintonovih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA