≫ 

Krenule na odmor, pa poginule: Ćerka i majka iz Pirota stradale u sudaru sa autobusom

Nastradala je i maloletna tinejdžerka A.R. (16)

  • 5

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak ujutro oko 8 časova po bugarskom vremenu, na magistrali ka Grčkoj, kod mesta Kočerinovo poginule su S.R. (54) iz Pirota i njena kćerka A.R. (16), dok je njihov suprug odnosno otac M.R. (60), sa teškim povredama prebačen u bolnicu.

Kako prenose bugarski mediji, nesreća se desila kada je "panda" pirotskih tablica za čijim volanom je bio M.R, sa svojom prodicom, iz za sada nepoznatih razloga, skrenula na suprotnu stranu kolovoza i sudarila se direktno sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad-Sapareva banja.

Pirotska porodica koja je doživela tragediju nadomak granice sa Grčkom krenula je na godišnji odmor.

VIDEO: Snimak momenta kada BMW udara u Dačiju

(Telegraf.rs/Blic/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle?

    18. avgust 2019 | 20:48

    Dokle ljudi,dokle? Pa sta ti je to trebalo covece,je l si toliko zurio da si morao da pretices ili sta si vec radio? Pa nema ti porodice sad...Kako se nikako ne opametite posebno kad vozite porodice...Svaki bozji dan neko gine jer se samo nesto zuri.ne brze od zivota...

  • Aleksandar

    19. avgust 2019 | 03:19

    Da su bile u nekom kvalitetnijem autu ostale bi zive ovako u Pandi sanse su im bile minimalne pod hitno ukinuti taksu na kubikazu da narod vozi kvalitetnije automobile ovako ko god da naleti na nas u automobilima sa malom kubikazu gotovi smo.

  • Pirocanka

    18. avgust 2019 | 22:59

    Bugarska je na 30 km od Pirota. Do tog mesta je otprilike 3-3,5h voznje. Ne verujem da su zaspali pre bih rekla da je nesto drugo u pitanju,mada i bugari ludo voze. Dok ne prodjemo kroz Bugarsku, tj magistalni put ja sam u grcu sto od bugara sto od turaka. Pirocanci uglavnom znaju i vrlo su pazljivi, naravno ima izuzetaka. Saucesce familiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA