≫ 

Avion koji se zabija u kule bliznakinje na Melanijinom kaputu? Prva dama SAD podigla buru stajlingom

Melanijin stajling napravio je pometnju na internetu, među Tviterašima

  • 1

Tvit američkog predsednika Donalda Trampa u kojem je objavio fotografiju sa obeležavanja godišnjice terorističkog napada 11. septembra napravio je pravu pometnju na internetu, a sve zbog kaputa koji je nosila prva dama Melanija Tramp.

Naime, "trolovi" kažu da deo njenog kaputa, duž poruba, odgovara sceni aviona koji se zabija u kulu. "Sporna" fotografija nije nastala juče, tokom ceremonije kad su Trampovi bili u Beloj kući i Pentagonu, kad je Melanija nosila kratku, crnu haljinu Ralfa Lorena.

Fotografija na predsednikovom Tviter nalogu prikazuje njega i prvu damu okrenute leđima kako gledaju u daljinu. Melanija na slici ima dugi crni kaput zašiven belim koncem.

"Nikada nećemo zaboraviti" piše ispod američke zastave na fotografiji.

Kad se slika uveća, konac i dugme na donjem delu kaputa podsećaju na kulu i avion, što je odmah izazvalo haos na Tviteru.

- Je li to avion koji se zabija u kule bliznakinje na pozadini Melanijinog kaputa?! - napisao je u neverici korisnik Ejb Kaldvel.

- Ne želim da zvučim kao zaluđenik za teorije zavere, ali da li još neko vidi avion kako se zabija u kulu na Melanijinom kaputu? - upitala je korisnica Kiti Hil.

Tviteraši su potom počeli da objavljuju fotografije sa uvećanim spornim delom kaputa prve dame. Nekima se, međutim, svideo njen kaput.

- Melanijin kaput ima na sebi Vašingtonski spomenik. Veoma kul kaput - naveo je Čarls Njubi.

Portparolka Bele kuće Stefani Grišam rekla je za USA Today da je sve ovo smešno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    13. septembar 2019 | 14:52

    Reklo bi se da se kule i avion zabijaju u Melanijinu guzicu?! Smesno a i zalosna kreacija ggde su ljudi izgubili zivote. Ali sada, sve sto je nenormalno, postaje normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA