Pakistanska pevačica preti da će poslati zmije na premijera Indije: "Spremi se da umreš u paklu"

Na snimku mazi reptile i kritikuje premijere zbog "uznemiravanja Kašmira"

  • 7
Rabi Pirzada Pakistan pevačica Printskrin: Instagram/rabi.fairy

Pevačici iz Pakistana prete dve godine zatvora nakon što se pojavio snimak u kojem pozira sa veliki zmijama i preti da će ih pustiti na premijera Indije Narendru Modija.

Rabi Pirzada, koja je poznata i kao voditeljka, na snimku mazi zmije i kritikuje Nju Delhi jer je ukinuo autonomiju Kašmiru. Video se brzo proširio društvenim mrežama i privukao je veliku pažnju.

U snimku, koji je prvo objavljen na njenom Jutjub kanalu 2. septembra, Pirzada kritikuje Modija zbog "uznemiravanja Kašmira" i tvrdi da će njeni reptili prijatelji biti "specijalan poklon za njega".

- Vidite šta sam mu pripremila. Spremi se da umreš u paklu. Moji prijatelji će se gostiti tobom - rekla je pevačica, pre nego što je predstavila svoje "prijatelje", među kojima je i aligator.

Video je navodno nastao u njenom salonu za lepotu u Lahoru, i postao je glavna vest i u Pakistanu i u Indiji.

Odeljenje za zaštitu divljine u Pandžabu pokrenulo je istragu protiv pevačice zbog držanja egzotičnih životinja - uključujući pitone i aligatora - u njenom salonu. Prema zakonu, držanje ovih životinja kao ljubimce je zabranjeno, zbog čega Pirzadi preti novčana kazna i dve godine zatvora.

Međutim, ona sada tvrdi da je u nevolju upala zbog pretnji premijeru Indije, a ne zato što drži životinje kao ljubimce.

Pirzada, poreklom iz spornog dela Kašmira, otvoreno je izrazila kritiku zbog odluke Indije da deo Kašmira integriše pod svoju kontrolu, a nedavno je organizovala skup "Sačuvaj Kašmir", izazivajući optužbe da je na platnom spisku Islamabada.

Pirzada negira da prima naređenja od pakistanske vlade, tvrdeći da je dobila "nula podrške" od vlasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA